View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Quattrop kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 29, 2008 7:30 am Post subject: Zlobi S75 - zkusenosti se servisem PPI-ETC |
|
|
Ahoj, mam S75, ktera je celkem dost pomala (start cca minutu), obcas se seka, vypina, nezobrazi info, ze mi prisla sms, nejde smazat najednou vic jak 2 zpravy apod. (kdysi jsem psal tenhle prispevek http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=27470&highlight=muze+to+byt) Mam tam FW 40.
Jeste je v zaruce, tak jsem ji poslal do PPI-ETC. Kde mi ji po necelych 2 tydnech vratili, ze prehrali SW a ze ve vsech testech prosla OK. Ale vubec jim neverim. FW je porad stejny 40 a navic telefon je uplne stejne nastaveny- tak, jak jsme ho odesilal (zvoneni, tapeta, moje menu, fotak pokracuje v cislovani fotek kde skoncil atd.) Navic mi je divny, ze v protokolu z testeru Willtek se cislo IMEI lisi o jednu cislici (podle me ji bere z telefonu) a takhle to vypada jako, ze se nekdo prepsal kdyz mozna falsoval ten protokol... (spekulace)
Telefon mel byt opraven v PPI-ETC v Bratislave, kam si to prazska pobocka preposlala, byt to nekde tady v Brne, tak se s nima pujdu hadat, ale takhle nevim jestli to ma cenu resti mailama nebo telefonatem, davat zase prachy za postovny, cekat nejaky ten tyden atd... Uz si spis rikam, ze si poridim kabel a flashnu to sam, jen se obavam, aby to nebyl problem HW.
Jake mate zkusenosti s PPI-ETC vy? Co poradite? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|