clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zlobi S75 - zkusenosti se servisem PPI-ETC

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zlobi S75 - zkusenosti se servisem PPI-ETC

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Quattrop
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 29, 2008 7:30 am    Post subject: Zlobi S75 - zkusenosti se servisem PPI-ETC Reply with quote

Ahoj, mam S75, ktera je celkem dost pomala (start cca minutu), obcas se seka, vypina, nezobrazi info, ze mi prisla sms, nejde smazat najednou vic jak 2 zpravy apod. (kdysi jsem psal tenhle prispevek http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=27470&highlight=muze+to+byt) Mam tam FW 40.

Jeste je v zaruce, tak jsem ji poslal do PPI-ETC. Kde mi ji po necelych 2 tydnech vratili, ze prehrali SW a ze ve vsech testech prosla OK. Ale vubec jim neverim. FW je porad stejny 40 a navic telefon je uplne stejne nastaveny- tak, jak jsme ho odesilal (zvoneni, tapeta, moje menu, fotak pokracuje v cislovani fotek kde skoncil atd.) Navic mi je divny, ze v protokolu z testeru Willtek se cislo IMEI lisi o jednu cislici (podle me ji bere z telefonu) a takhle to vypada jako, ze se nekdo prepsal kdyz mozna falsoval ten protokol... (spekulace)

Telefon mel byt opraven v PPI-ETC v Bratislave, kam si to prazska pobocka preposlala, byt to nekde tady v Brne, tak se s nima pujdu hadat, ale takhle nevim jestli to ma cenu resti mailama nebo telefonatem, davat zase prachy za postovny, cekat nejaky ten tyden atd... Uz si spis rikam, ze si poridim kabel a flashnu to sam, jen se obavam, aby to nebyl problem HW.

Jake mate zkusenosti s PPI-ETC vy? Co poradite?
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum