clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - příchod mobilních telefonů BenQ do ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

příchod mobilních telefonů BenQ do ČR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LivArt
pisatel
pisatel

SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Českou Obchodní Inspekci, ta ti to pomůže vyřešit (obvykle stačí vyhrožovat - většinou už mají obchodníci vsugerovaný ČOI=pokuta, teda aspoň nějaký obchodníci)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Michaell
začátečník
začátečník

SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

simp: Mají to tam špatně napsané. Balení je kompletní ( karta, sluchátka ... ). Aspoň k mojí s75 kompletní bylo ;-) .

Cherokee007: Došla mi vadná S75 a měl jsem stejný problém (nezvedali mi telefon), ale druhý den se mi sami ozvali, že mají nepřijatý hovor a všechno se vyřešilo a dostal jsem nový telefon, tak třeba ještě zavolají.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Cherokee007
redaktor
redaktor

Telefon: SXG75
SMM

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok počkam díky

SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Náhradní díly
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
SKK1903
kolemjdoucí

SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

njn, já se tam taky nemůžu dovolat a jak tak koukám, tak z celýho slavnýho projektu firmy BelTel ,,BenQ telefony do ČR" asi sejde Sad
prostě... už to tam objednaný z ebay.com... sice ten telefon bude mít na klávesnici na půl čínské znaky a menu bude v angličtině ale to neva... Very Happy

se mrkněte na ty už. fotky http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190213940278&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching

Mucasco: jasan Wink s radostí a velkým potěšením Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martas.r
kolemjdoucí

SMM
PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, když mrknete sem, tak zjistíte, že od 3.12. 2007 už není jednatelem společnosti VM distribution s.r.o. (provozuje internetový obchod www.beltelshop.cz) pan Michal Vaněk, ale pan Tomáš Kysela.
(Pan Vaněk je jednatelem firmy BelTel Czech Republic, s.r.o. - ale ta zase neprovozuje eshop beltelshop. Teda jestli to dobře chápu.)
Předpokládám, že to snad nic neznamená?

Rád bych si koupil nějaký nový Benq, a tak stále čekám (zatím mám CX70 a kupovat si S75 asi nemá cenu. A podle posledních příspěvků ztrácí u mě www.beltelshop.cz důvěru.)
Co myslíte?
Díky

Cherokee007
redaktor
redaktor

SMM

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jdu zavolat do Beltelu pokud mi nezvednou telefon volám na ČOI. Už jich mám plné zuby. Evil or Very Mad

EDIT: Tak jsem se nakonec dovolal a řekli mi, že nastala chyba někde u nich, že se omlouvají a jestli chci nový telefon a nebo peníze. Tak jsem jim řek, že nový telefon a řekli mi, že ho ještě dnes odešlou. Tak jsem zvědavej. Dali by mi částku 2790Kč protože jsem neměl účtenku.

SMwmmania.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
SKK1903
kolemjdoucí

SMM
PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wow, ty ses tam dovolal? Smile to je supr...
dneska jsem volal na obchodní a furt nic Sad ,,Dovolali jste se do hlasové schránky..."
Cherokee007
redaktor
redaktor

SMM

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš volat na technickou podporu (736 126 006) to je jediné číslo, které jim funguje. A jinak mě řekli, že nejsou servisním střediskem a proto mi ten nový telefon pošlou bez záruky. Co je na tom pravdy když na stránkách mají že přebírají reklamace ? Díky

SMwmmania.cz
SKK1903
kolemjdoucí

SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se nakonec dozvěděl, že s telefonama BenQ do ČR to vypadá bledě Very Happy ...v průběhu roku je pravděpodobnost, že přijdou 50/50 Very Happy ale spíš ne Very Happy uch... ještě že to mám už objednaný z toho eBay Smile
SKK1903
kolemjdoucí

SMM
PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

njn, už mám potvrzenej finanční transfer z ebay.com a tak už jenom čekám, kdy mi ten borec pošle ten foun Smile ... hned jak mi přijde, měl bych zájem napsat recenzi... poradí mi někdo, jak na to? Wink
Cherokee007
redaktor
redaktor

SMM

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, že poradí napiš to ve wordu zvlášť si dej obrázky a pak mi napiš a já ti to přepíšu nebo mi pro bližší info kontaktuj na ICQ 478-350-384. Díky

SMwmmania.cz
Michaell
začátečník
začátečník

SMM

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cherokee007 napsal:
Musíš volat na technickou podporu (736 126 006) to je jediné číslo, které jim funguje. A jinak mě řekli, že nejsou servisním střediskem a proto mi ten nový telefon pošlou bez záruky. Co je na tom pravdy když na stránkách mají že přebírají reklamace ? Díky

No já si myslím, že musí dát záruku. Nejsem právník a netuším teda na jak dlouho, ale nějaká určitě je a jen tak říct, že ji nedájí snad nelze.

Jinak se už nemůžu dočkat té recenze, tak doufám, že ti to brzo dojde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
SKK1903
kolemjdoucí

SMM
PříspěvekZaslal: st duben 30, 2008 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a kua.. problém Very Happy foun už je na cestě a teď jsem zjistil, že mi jede bez baterky a nabíječky Sad ...obchodník si za to účtuje ještě 20 USD Sad a objednávat se mi to znova nechce... to bych musel zase platiti navíc ještě 39 USB za dopravu Sad chtěl bych si to koupit v čechách tyhle dvě věci...
prý je baterka a nabíječka kompatibilní s BenQ M7/EL71/EF71/S88 ... dokázal by mi někdo pomoc? nevíte kde to sehnat?
RDT
táta fóra
táta fóra

SMM
PříspěvekZaslal: st duben 30, 2008 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj, baterka ani nabíječka nebude problém Wink.

Stačí pohledat na Zboží.cz: Baterie (okolo 300,-), Nabíječka (okolo 100,-). Chce to vybrat obchod, kde to mají na skladně.

!> Windows Mobile Downloads <!
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st duben 30, 2008 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No EL71 má špecifickú baterku s malou kapacitou. Myslím, že určite nebude kompatibilná s M7. Tá EF71 a S88 sa mi zdá reálnejšia.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přejdi na: