View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SKK1903 kolemjdoucí
SMM
|
|
Back to top |
|
 |
kozino věrný diskusník

SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Apr 30, 2008 4:01 pm Post subject: |
|
|
Ak si myslel túto baterku, tak tú možno do M7 dostaneš, ale do EL71 určite nepasuje. Na tej fotke to vyzerá ako šmejd prvej triedy.
Baterka do EL71 vyzerá takto:
 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

SMM
|
Posted: Wed Apr 30, 2008 6:29 pm Post subject: |
|
|
Ve většině e-shopech mají jen jeden ilustrační obrázek pro všechny baterky, takže řídit se obrázkem opravdu nemá smysl. Záleží převážně na popisu. _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
SKK1903 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Thu May 01, 2008 5:38 pm Post subject: |
|
|
tak ten tejpek mi nakonec řekl, že mi pošle nabíječku i baterku + zdarma EU adaptér k nabíječce pač ta nabíječka je určena pro americké zásuvky
ale... jelikož mi ten mobil bude posílat nějakej tejpek z Tchajwanu tak nepředpokládám, že by ten telefon byl lokalizován do češtiny je nějaká možnost jak si telefon ,,lokalizovat" do češtiny? třeba nevim... nějak přeložit fw na compu?  |
|
Back to top |
|
 |
LumkaCZ všeználek

SMM
|
Posted: Thu May 01, 2008 6:39 pm Post subject: |
|
|
Teoreticky ano, ale musíš si sehnat někoho kdo ten jazyk ovládá neboť Eurotranem to bude jeden velkej joke  _________________ HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5) |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
SKK1903 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Thu May 01, 2008 7:41 pm Post subject: |
|
|
LumkaCZ wrote: | Teoreticky ano, ale musíš si sehnat někoho kdo ten jazyk ovládá neboť Eurotranem to bude jeden velkej joke  |
pohoda... já snad ENG na úrovni mobilního telefonu plně ovládám ale přece jenom bych to chtěl přeložit pokud by to šlo ale nevim jak na to
bych se musel zeptat nějakýho servismena, ne?
SPIKEBOY: jj, ENG tam je... ale čeština je čeština... copak budu dělat, až tu pučim nějakýmu kámošovi, kterej ovládá tak akorát ruštinu?  |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond SMM
|
Posted: Fri May 02, 2008 10:30 am Post subject: |
|
|
češtinu tam nedostaneš pokud nebude mít naprosto stejné soubory jako SXG a taky záleží na tom jesli se dostaneš aspoň do BREW když ano, tak si přeložíš celé menu telefonu sám : D _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
SKK1903 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sun May 04, 2008 8:29 am Post subject: |
|
|
takže... dneska v poledne přiletí na Ruzyň letadlo čínských aeroliníí s tim mým vysněným BenQ M7 :-P ...teď záleží za jak dlouho si to podá Česká pošta resp. za jak dlouho mi to přijde do schránky tipuju tak pondělí, úterý
už se pomalu chystám na tu recenzi... co všechno mám do té recenze uvést? |
|
Back to top |
|
 |
LivArt pisatel

SMM
|
Posted: Sun May 04, 2008 8:36 am Post subject: |
|
|
Halvně abys telefon nezapl a nevybafla na tebe ta rozsypaná rejže... Prej zjednodušená čínština . |
|
Back to top |
|
 |
mucasco všeználek

Joined: 17 Nov 2006 Posts: 694 Location: okr. Pardubice Phone: nyní S75 SMM
Příspěvky na SM: 310,- |
Posted: Sun May 04, 2008 9:42 am Post subject: |
|
|
Můžeš se inspirovat třeba tímto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=672&p=1 , http://www.mobilmania.cz/default.aspx?article=1111765
Začal bych třeba prvními dojmy po vyndání z krabice, pak vzhled, displej, ovládání, menu, funkce atd. a na konci to chce nějaký závěr, zhodnocení... a mezi to vlož nějaké pěkné fotky (asi nejlépe vyfocené na nějakém bílém podkladě, třeba nějaký papír). Mělo by ti to pár dnů zabrat  _________________ Používám: C35i --> M55 + QuickPic --> S75 --> E71 --> SK65 --> C81 --> S75
Moje sbírka telefonů
Rádio s tanečními hity 90. let |
|
Back to top |
|
 |
SKK1903 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sun May 04, 2008 10:21 am Post subject: |
|
|
LivArt: to taky předpokládám chlápek co mi to posílal mi psal, že doporučuje přepnout do English mode ale nevim jak se tam přes tu polívky z pytlíku dostanu ale to pořešim... doma tu snad někde mám čínskej slovník
Mucasco: skvělá inspirace díky... takový tři čtyři dny práce si s tim dám  |
|
Back to top |
|
 |
|