View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SGcko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 9:38 pm Post subject: SG75+Jimm+T-mobile SK |
|
|
Ahojte. Neviete niekto ako spojazdnim jimma na T-mobile SK ? APN internet mam nastavene. Aj v nastaveniach javy mam vybraty ten profil ale aj tak stale hadze chyby. |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Fri Jun 27, 2008 5:21 am Post subject: |
|
|
Java aplikace jimm je blokovana a nejde ji vyuzivat. Myslim ze to jde jen s posledni verzi jimmu. Taky musis mimo APN nastaveno i v samotny aplikaci jimm @@je tu na to nekde super navod@@  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
SGcko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 7:21 pm Post subject: |
|
|
Ako myslis blokovana ? Vsak O2 mi ide. |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Mon Sep 15, 2008 7:43 am Post subject: |
|
|
ale T-Mxxxx sk ju blokuje ,.,. aby ludia viac posielali esemensky a volali a nepisali si cez lacne icq
aspon myslim že je to tak ,.,. lebo mne nikdy na T-Mxxxx sk nešiel jimm ,.,.len na o2sk
EDIT: ,.,. v roku 2002 sa mi podarilo cez EASY pripajat na internet s mojej MC60 cez profil MMS a datovy prenos prebiehal na GPRS čo na EASY nešlo ,.., len wap CSD,.,.,. všetko zamozejme zadarmo ,. i ked ftedy MC60 a internet nebolo nič moc ,.,.ale mohol som si melodie stahovať  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|