View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jack*the*ripper kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 9:53 pm Post subject: Co vlastně dovoluje Linux na SX1 |
|
|
co vlastně dovoluje linux na sx1? zajímaly by mne výhody. Dá se spustit terminál? Co se v něm pak dá dělat? Co na linuxu pojede? Nějaké (ne)užitečné aplikace - kde sehnat? Děkuji za informace, moc mi to pomůže
Odděleno od tématu Linux na SX1. Řeší se tam spíše instalace, je to tam již teď celkem nepřehledné a myslím si, že toto je celkem důležité, proto tento dotaz vyčleňuji zvlášť. simp |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Sep 08, 2008 1:56 pm Post subject: |
|
|
Přečetl jsem si celé téma Linux na SX1 a abych se přiznal, žádnou výhodu, co se týče funkcí a používání SX1, jsem zrovna nenalezl. Spíše naopak.
Podle mého názoru se jedná pouze o "nadšeneckou" záležitost, narozdíl od běžného patchování (x55, x65, x75...), které přináší nové funkce a praktické vychytávky při běžném používání...
Pokud má někdo z majitelů linuxové SX1 jiný názor, sem s ním. Já osobně používám Linux jenom na počítači a SX1 nemám... _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
michal.simon pisatel

Joined: 25 Oct 2005 Posts: 271 Location: Ostrava Michálkovice Phone: HTC HD2 100942.78 SMM
Příspěvky na SM: 20,- |
Posted: Mon Sep 08, 2008 2:10 pm Post subject: |
|
|
toto je zatím pravda, ale na Sourceforge je už delší dobu screenshot z připravovaného grafického prostředí pro linux na SX1 a vypadá velmi povedeně..
http://sourceforge.net/project/screenshots.php?group_id=166282
údajně se to jmenuje Flphone a mělo by to fungovat už na emulátoru, ale jestli to funguje v SX1, to bych taky rád věděl:-)
Věřím, že takovéto grafické prostředí by SX1čku mohlo alespoň částečně vrátit do rukou některým bývalým vlastníkům:-) _________________ A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|