View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CPU366 kolemjdoucí
55.04 SMM
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 6:58 pm Post subject: Problémy s tuningem (hlavně s tématy) a s volume normalize |
|
|
Zdravím všechny, jsem tu teprve krátce a ještě sem se zde nezorientoval, tak se omlouvám jestli toto téma zakládám ve špatné sekci. Potřeboval bych poradit s tématy. Stáhl sem si zde někodik témat, nainstaloval pomocí toho Brew comanderu, jak už zde někdo popisoval, restartoval jsem telefon a nic. skusil sem to po druhé a oběvilo se tam Initialising, pak to naběhlo, chtělo to PIN, tak sem ho zadal ale žádné změny sem se nedočkal. Ve složce Témata nmic nebylo ale v té brew složce na PC soubory daného tématu byli.Proskoušel sem snad všechna témata na SXG, bohužel marně. Proto prosím o nějakou radu. A druhá věc, nevíte někdo jak vypnout u SXG volume normalize?? Když si chcu totiž přes PC písničku překonvertovat do větší hlasitosti, na PC to hraje hlasitěji, v jiném telefonu taky ale u mě se to zeslabí do normálu.
SXG75 má svou vlastní sekci; přesunuto, simp _________________ SIE S6-C10-C25-A35-C35-M35-A55-C60-M65-S75-SXG75 tuning+1Gb MMCmobile+HF vlastní výroba+O2 karta |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 12:46 pm Post subject: |
|
|
Ja by som skusil zalohu +FW+custom a nasledne vyskusat instalovat nejake tema. Chyba bude asi v tom ze tam bude nieco xybat v systeme cize preto custom. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|