View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tommy Mac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 21, 2008 4:35 pm Post subject: |
|
|
no tak v papue sem udelal snad vsechno co slo ale psalo mi to ze potrebuju udelat Freeze ale to mi neslo a ted v vklay me to pise uz neco jinyho neco jako Loader: Auhtorization #1: Loader not ready takze sem s tim nejspis neco udelal ale nevim jestli k horsimu nebo k lepsimu :-) |
|
Back to top |
|
 |
Vojtas89 začátečník

248.60 SMM
|
Posted: Sat Aug 01, 2009 9:02 am Post subject: |
|
|
Zdravim, doufam ze mi nekdo odpovi, protoze jsem trosku lama... v TNG byly dva soubory.. jeden vetsi FF a druhej malej FF.. nahral jsem jenom ten vetsi ale mobil docela dost cesto PXuje.. je to zpusobeno absenci nahrani mensiho FF?? _________________ Sie CX65@CX70 + nejaky patche vseho druhu + elfy + MPv5 + MP3 = JBenchmark1.1.1 1624bodu
Sie CX75 --- moc zlobivej telefon :-/
TORX5 a 3,5jack samozřejmostí |
|
Back to top |
|
 |
michal.simon pisatel

Joined: 25 Oct 2005 Posts: 271 Location: Ostrava Michálkovice Phone: HTC HD2 100942.78 SMM
Příspěvky na SM: 20,- |
Posted: Fri Feb 25, 2011 5:10 pm Post subject: |
|
|
Ahoj, mohl bych vás někoho poprosit o reupload nebo doporučení něčeho lepšího? Díky.. _________________ A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|