View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 6:05 pm Post subject: |
|
|
Ták tam je to podle mne uz uplne zbytecny, do profilu asi uz nikdo nekouka, aspon ja ne... Ta karma mela bejt neco jako je na forum czilly, maly ale aspon prospesny... ty hvezdicky jsou teda neco  _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 6:07 pm Post subject: |
|
|
jako správný mod a člen teamu, je tvým úkolem a posláním dát návrh do mod sekce na změnu či úpravu a ne dělat si srandu z cizí práce, když sám tou prací v posledních několika měsících moc neoplýváš  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
michals75 EL71 fan & user

Joined: 19 Oct 2005 Posts: 587 Location: Okolí Litomyšle Phone: EL71 / iPho 98347.45 SMM
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 7:01 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | hh, např. ty hvězdičky, loterie nebo shopy s virtuálníma věcma jsou ale fakt trapný Ještě že to D4X nestrká i na WMManiu
Některý změny jsou ale k lepšímu, jako třeba attachment mod...  |
Podle mě to trapný není, jen at se každej snaží at má reputaci, virtuální founek atd  _________________ Mobile: Siemens M35 → C65@CSL65 → CX70(death) → S75(prodáno Cherokee007) → EL71(death) → EL71 → Asus P525 → EL71 → HTC Hermes → EL71 → EL71+HTC Kaiser
Momentálně používám = EL71+iPhone 3G
Dále vlastním = C65(50% stav ), CX70 (death), Sagem my411v |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 7:39 pm Post subject: |
|
|
Hviezdicky su v CENZURA. Mna by zaujimalo ci su este aktivne v profile alebo to uz len vyplna profil ? Kedze som nikde nenasiel klik aby som mohol dat body ci co to bolo.xi
//cenzura by michalkopecky _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
kylo rozumbrada

|
|
Back to top |
|
 |
LivArt pisatel

7.60 SMM
|
Posted: Tue Nov 04, 2008 10:17 pm Post subject: |
|
|
Plugin byl pro neúspěch smazán... Prostě to nemělo úspěch, tak to D4X zrušil. |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Tue Nov 04, 2008 10:23 pm Post subject: |
|
|
kdyz sem chodi 5 lidi za den a dalsi se otoci pri navsteve a pohledu na loterie banky a to ze se tady uz siemensy neresi
kam se podela serioznost
je mi jasne ze mi nekdo do hodiny zmaze tehle prispevek protoze sem "spamer" nebo spermer nebo co ale to uz sou osobni problemy ktere si resi kazdy jinak
(proto je ten plugin pric ,.,. jak sem osamostatnilo WMM stane se to doufam i stimhle ,.,. jako snaha sa ceni ale skor by si to mohol nechat autor na MTUNING )
a ked sa nepači nech mi zabanuju cely ućet ako si zabanoval aj mojmu spoluziakovi ktory som pouzil na prispevok na shout ,.,. sa na to vykaślem .a potom si tu spravte aj online striptiz _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Wed Nov 05, 2008 7:16 am Post subject: |
|
|
A co treba aspon pochvala nebo uznani za snahu???? Nekdo jiny pro SM neco dela??? _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 7:29 am Post subject: |
|
|
palucko: první příspěvek za posledních pár dní, který za něco stojí
Maky: díky za podporu, nikdo tady nechápe, co to vlastně je být admin na takovéhle stránce...
a pro všechny: SM je mrtvá a já se jen snažil o to, aby byla ta mrtvolka trochu příjemnější a pokud jde o "osobní" věci, které si prý řeším na fóru pokud palucko spamuje a potom obchází ban na shout, tak je mou povinností mu to zarazit, představte si, že i tady existují pravidla a to, že je zas pro jednou dodržuji vadí všem, kteří si myslí, že si tu můžou dělat co chtějí
Po sraze na SM definitivně končím (stop vysedávání několik hodin denně u SM), takže jsem zvědav, jak to tady dopadne  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 4:09 pm Post subject: |
|
|
nejlepší věcí za poslední dobu co se tu děli jsou trička od Makaveliny.. a Davide nevím proč chceš odejít, když už ses do toho dal tak proč to vzdávat ? ale místo těch hodin co jsi dal do instalování a nastavování těch addonů, které asi nikdo nevyužije jsi mohl třeba udělat někde nějakou reklamu, pokusit se sem nějak přivést nové lidi atd..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

|
Posted: Wed Nov 05, 2008 4:28 pm Post subject: |
|
|
Jsem už z té práce vytížený, trávím na SM několik hodin denně, nemám na to už ani čas a hlavně - všechno, naprosto všechno zařizuju sám, nikdo se tu sám od sebe nenabídne, že by něco udělal (vyjma jednoho přidaného patche/elfu za 14 dní a těch pár článků) ...
Pluginy mají trochu odlehčit atmosféru na SM. Nové lidi nejde nalákat, protože už Siemensy nepoužívají  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
kylo rozumbrada

|
Posted: Wed Nov 05, 2008 6:25 pm Post subject: |
|
|
ja neviem ake je byt adminom ale raz som robil film z fotiek videi pesniciek...
robil som to staaale cely tyzden a potom tak mesiac ale pomenej (film mal hodinu aj daco )
a verim ze nikto sa nevie vzit do tej namahy
Cele co som tym chcel povedat je ze chapem ze je na teba toho vela ale drzim palce SiemensMania je super web a dufam ze bude fungovat este peknych par rokov
(A ked som na PC tak som vzdy na siemensmanii )
A mne sa tie vylepsenia pacili  _________________
Siemens S65fw25 - živý :-)
Siemens S55fw?? - asi mŕtvy :-(
DCA-540
prakticky clanok od uzivatela palucko ak sa v SIEMENSoch velmi nevyznate precitajte si ho! |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 4:32 am Post subject: |
|
|
Pořád se tady mluví o smrti SM,ale já bych to tak neviděl.Dokavad přibývají články,přidají se nějaké patche a elfy a někdo ve světě na tom ještě pracuje,nemůže být o umírání řeč.Jsem na těhle stránkách skoro každý den a to oživení mě nijak neodradilo od další návštěvy.
ToD4X:děláš svojí práci dobře a nedej se odradit rýpálkama.Každá snaha se cení a pro mě je důležité,že SM funguje a mám kde čerpat informace  |
|
Back to top |
|
 |
|