View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 10:22 pm Post subject: CX75 a jeho naprostá datová izolovanost |
|
|
Zdravím,
mám problém s jedním telefonem CX75. Jde o to, že se odmítá spojit s okolním světem. Soubory z něj do jiného telefonu lze, avšak pokud chci odeslat nějaké soubory na něj (BlueTooth), přenos ani nezačne a skončí chybovou hláškou. Přenášem byl vyfocený obrázek (fotka), problém by v datové kompatibilitě tedy být neměl.
Bylo to zkoušeno ze dvou telefonů, ale pokaždé se stejným výsledkem. Včera jsem chtěl zkusit nahrát zase jiný obrázek a nechtělo se mi vytahovat karta, tak jsem aktivoval infraport, že to přes něj pošlu, ale chyba lávky. Telefon soubor odmítnul a ani nenahlásil žádnou hlášku, ta se ukázala jen v počítači. Podotýkám, že přenos na jiné telefony je funkční. Přes kabel se k telefonu také nemohu dostat, protože není systémem vůbec rozpoznán.
Máte někdo nějaký nápad, jak z toho ven? Máte někdo s tímto zkušenosti? Podotýkám, že telefon je jinak naprosto funkční, až tedy na MMS zprávy, ty na něm také nejdou za žádnou cenu zprovoznit, ani s pomocí konfiguračních zpráv od operátorů.
Díky za každý nápad,
Petr S. |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Mon Jan 05, 2009 10:35 pm Post subject: |
|
|
pokial máte servisný kabel DCA-510 možete si nahrať novy firmware a mal by isť .,,. ak mate nejaky kabel a neviete čo to je pripojte ho do mobilu ,. natukajte *#06# a v položke viac budu informacie ,.., a tam je riadok AAC: a tam bude napisane o aky kabel sa jedna ,.  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 10:46 pm Post subject: |
|
|
jj, servisní kabel mám, ale je tu ten problém, že nechci přijít o data na tom telefonu - hlavně jde o telefonní seznam a archiv sms zpráv... Dají se z toho za těhle okolností nějak vyexportovat? |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Posted: Mon Jan 05, 2009 10:52 pm Post subject: |
|
|
udelejte si zalohu kompletni pameti telefonu ,.,. takzvanou fullflash (FF) pomoci programu V-klay ,., navvody sou zde na SM nebo to mam nalinkovane v mem podpisu co je link ,. a pak novym firmwarem myslim ze uzivatelska data zustavaji ,. kontakty SMS obrazky ,.
EDIT: to Penguin ., nezaškodí ak trošku aj podladá a prejde niekoľko člankov aby sa k niečomu priućil moźno to bude náš další Tuner ak ho to chytí  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Last edited by palucko on Tue Jan 06, 2009 2:30 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Penguin 10 badatel

28.28 SMM
|
Posted: Tue Jan 06, 2009 9:43 am Post subject: |
|
|
JJ, tak ako vraví palucko, cez V_Klay...
Trochu ti pomôžem, tu máš linky, aby si ich nemusel všade hľadať:
Komplexná práca s V_Klay3
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259&p=1
Program pre vygenerovanie Skey pre v_klay a java na vyg. kódov na jeho vypočítanie:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=244
PS: odporúčam použiť x65FLASHER, s ním som nemal problémy _________________ Moje fony: Siemens S65- AX72-zla baterka,inak jeden škrabanček- C60 |
|
Back to top |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 9:59 am Post subject: |
|
|
Díky za příspěvky. O víkendu to vyzkouším a dám vědět. Jen doufám, že ten flash půjde provést, když se ten mobil nechce k počítači vůbec připojit... |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
|
Back to top |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 4:29 pm Post subject: |
|
|
Ne s ničím, jen s tímhle MT, u jiných jsem vesele flashoval  |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
|
Back to top |
|
 |
Peter Straka kolemjdoucí
66.22 SMM
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 4:32 pm Post subject: |
|
|
Vykoupanej nebyl, teda alespoň, co ho máme my. U předchozího majitele netuším, ale fyzicky vypadá hodně dobře. Co ukazuje se podívám doma, kam se dostanu cca v pátek a pak dám vědět. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|