clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S65 - problemy s opera mini

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S65 - problemy s opera mini

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
manikpetulka
kolemjdoucí

34.32 SMM
PostPosted: Mon Jan 12, 2009 5:16 pm    Post subject: S65 - problemy s opera mini Reply with quote

Mám siemens s65, verze firmware je 58 a rok vyroby je 2005. Vcelku šlape slušně, ale mám s ním problém u javaaplikací. Nedávno jsem začal používat operu mini stáhnutou přímo ze stránek opery, kde mi stránka sama nabídla verzi pro můj telefon. Je to Opera Mini hifi assembler cs v.4.2.13337, 20081205 a problém je že pokud serfuji na internetu, tak se načítání stránky zcela kousne a jedinou pomocí je dlouze podržet červené sluchátko a nebo se telefon přímo vypne. Hlavně se to stává pokud jsem na více náročnějších stránkách. Třeba na google se mi to ještě nestalo. To samé se mi zřídkakdy stáva i u her. Chtěl jsem se zeptat, jestli se tento problém dá nějak odstranit, popřípadě jestli by jste mi poradili jiný prohlížeč.
Děkuji za odpovědi!!
Back to top
View user's profile Send private message
hanspunk
začátečník
začátečník

711.72 SMM
PostPosted: Tue Jan 13, 2009 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

Bohuzel mi to S65 dela taky, subjektivne se mi jevi, ze po aplikaci patchu na vypnuti ruznych ladeni mene casto. Jinak je mozne a dobre pouzivat elf prohlizec Ballet Mini. Co se pak J2ME prohlizecu tyce, tak muzes zkusit TeaShark. Docela se mi libil, jen je to uz asi pul roku, tak nevim jak se pohnul jeho vyvoj, ale zdal se byt vaznym konkurentem Opery Mini.

Motto:Nenávidím telefony ve kterých se nemůžu vrtat.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
manikpetulka
kolemjdoucí

34.32 SMM
PostPosted: Wed Jan 14, 2009 9:24 am    Post subject: Reply with quote

Děkuji, ja jsem si mezitim stahl z ruskych stranek operu mini myslim 2.03. Sice nefunguje jako prohlizec na pc jako ta předchozí, ale aspoň zvládá zobrazovat stranky a upravovat je pro mobil. Děkuju za pomoc Smile
Back to top
View user's profile Send private message
hanspunk
začátečník
začátečník

711.72 SMM
PostPosted: Wed Jan 14, 2009 2:29 pm    Post subject: Další J2ME Browser Reply with quote

Tak jenom pro doplnění: Když už jsem tu zmínil TeaShark, tak jsem na něj mrknul a vývoj poskočil dost - "tabbed browsing", RSS kanály, v porovnání s Operou Mini znatelně rychlejší. Negativem jest nedotažané mobilní zobrazení (to klasické zobrazení vše pod sebou). Narazil jsem ještě na J2ME browser UCWeb 6, který jsem předtím neznal a vypadá to vůbec nejslibněji "tabbed browsing", stahování souborů i takové ptákoviny jako copy-paste a spousta dalšího.

Motto:Nenávidím telefony ve kterých se nemůžu vrtat.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum