View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
einstein2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 3:20 pm Post subject: Re: siemens dca 540 od 1m |
|
|
stiky wrote: | Zakupil som kabel od 1m siemens DCA 540 /usb/ samozrejme mi prisiel bez ovladacov, chcem sa spytat ci ma niekto tento kabel a hlavne aky ovladac pouzit¨? dikes.
ps: ked ho pichnem do PC tak pocitac o nom nevie, myslim tym ze sa nezobrazi hlaska " Byl nalezen novy Hardware" nemyslite ze je vadnej? |
taky jsem si koupil tenhle kabel a až potom co jsem se začal pokoušet o jakékoli servisní operace jsem zjistil že tenhle se nedá použít jako servisní, slouží pouze jako rozhraní USB/telefon - neobsahuje žádnou elektroniku, dá se použít pro přenos souborů jednoduchou správu telefonu např přes Mobil edit toť vše takže vyhozený prachy
Jinak díky autorovi za tento článek.  |
|
Back to top |
|
 |
Kykina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 5:59 pm Post subject: Instalace kabelu |
|
|
Pořídila jsem si datovy kabel k Siemensu CX65, v telefonu se hlasi jako DCA-540
a po připojení k PC se objeví hláška nalezen novy hardware
ke kabelu bylo i originalni CD plné ovladačů, při instalaci ovšem nastane chyba: system nemohl nainstalovat modem
a že instalaci hardwaru nelze dokončit...
Při instalaci zařízení došlo k chybě.
Oddíl instalace služeb v tomto souboru INF je neplatný...
Instalaci jsem zkoušela na 3 PC, všude ta sama chyba...
Zkoušela jsem si stahnout i ovladač z netu, pořad to samé...
nemáte s tím někdo zkušenost??
Není třeba ještě něco povolit v telefonu?
Je to kabelem nebo telefonem?
Předem dík za odpověd  |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 6:36 pm Post subject: |
|
|
Zkusil bych stáhnout tenhle ovladač ze SM, rozbalit a spustit ten *.exe soubor. PC by se pak chvilku mělo tvářit, že něco dělá (pravděpodobně instaluje ovladače) a pak když znovu připojíte telefon, tak by se po hlášce "nalezen nový hardware" měly už samovolně vybrat nainstalované ovladače.
Ještě je taková finta - občas instalace nových ovladačů spadne s nějakou hláškou a pak nechá uživatele ručně vybrat instalaci ovladačů "z umístění" - tak se vybere "Jednotky CD-Rom", ale ten instalátor kupodivu nezačne hledat nic na CDčku, ale prohledá windowsáckou složku s ovladačema a občas najde ten správnej.  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Kykina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 6:26 pm Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | Zkusil bych stáhnout tenhle ovladač ze SM, rozbalit a spustit ten *.exe soubor. PC by se pak chvilku mělo tvářit, že něco dělá (pravděpodobně instaluje ovladače) a pak když znovu připojíte telefon, tak by se po hlášce "nalezen nový hardware" měly už samovolně vybrat nainstalované ovladače.
Ještě je taková finta - občas instalace nových ovladačů spadne s nějakou hláškou a pak nechá uživatele ručně vybrat instalaci ovladačů "z umístění" - tak se vybere "Jednotky CD-Rom", ale ten instalátor kupodivu nezačne hledat nic na CDčku, ale prohledá windowsáckou složku s ovladačema a občas najde ten správnej.  |
Postupovala jsem dle rady..., ale bohuzel to dopadlo uplne stejne jako vsechny ostatni pokusy...
 |
|
Back to top |
|
 |
zoicas kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
Měl jsem podobný problém , vyřešilo to nainstalování Servis Packu 2 (WinXP). |
|
Back to top |
|
 |
fleš kolemjdoucí
42.84 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Jan 25, 2009 8:12 pm Post subject: |
|
|
Jo mám ho už pěkně dlouho a je fakt skvělej nevyměnil bych ho. _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Back to top |
|
 |
fleš kolemjdoucí
42.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 25, 2009 8:26 pm Post subject: |
|
|
Takže brát? |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
|
Back to top |
|
 |
|