View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 3:14 pm Post subject: CX 75 a pivo ... |
|
|
podarilo se mi utovpit moji CX75 .. potom co jsem ji lehce vysusil zapnul , ale nefungovala klavesnice ... ted uz ani nezapnu ... nevim co s ni je , potreboval bych z ni dostat jen kontakty co jsou v telefonu ... je nejaka moznost ? _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Mon Feb 16, 2009 3:17 pm Post subject: |
|
|
samozrejme ze je moznost ., rozeber ho pokud se da a vyciosti poradne ,. aby v nem nebylo pifko ., ,. a zase pojede hošík xD
a kdyby ne tak si muzes skusit udelat zalohu FullFlash s ktere pak dodatecne vytahnes pres smelter  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 3:21 pm Post subject: |
|
|
na rezebrani nemam veci ... az takhle jsem se se siemensama nedostal .. i kdyz k tomu moc nechybelo ... smelter a FF mi prijde jako schudnejsi reseni , alespon pro me ..
EDIT1: mohl bys prosim popsat vic o FF jak ji vytahnu , a ten smelter... aspon nejaky link tady na navod , uz jsem podobne veci dlouho nedelal a pamet je derava
EDIT2: dalsi problem bude asi s V Klay ... nemuzu stisknout cerveny tlacitko .. zda se ze klavesnice vypovedela sluzbu _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Mon Feb 16, 2009 3:40 pm Post subject: |
|
|
skus to takovym tym minisroubovackem od cinanu co se prodavaji takove ty sady "hodinarske naradí" velikost tusim 1,4mm stim to jede otevrít , a pokud je mokrej tak asik nepujde vytahnout ta FF ,. pripojis mobil k PC zapnes V-klay a skusis spojit nebo pres papua utils ho skusis spojit , ale je tam potreba mackat cervene tlacitko a kdyz nejede ta smula  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|