View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kbs1 badatel

SMM
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 12:13 am Post subject: |
|
|
Ahoj este som neskusal, teraz idu zapocty v skole a tak planujem sa na to pozriet na buduci tyzden. Uz mam inak aj telefon od stana - dnes som sa s nim stretol Prva sranda bude pozmontovat ten kabel s nabijackou a spravit tak nejaky hybrid nech to stale nabija )
OTAZKA PRE VSETKYCH: mal by niekto zaujem o posielanie SMS cez tento moj projekt, za cenu 2 SK / SMS? (musim to nejako potom platit t-mobilu )
Napada ma tato moznost preto, ze sa bojim ze si zoberem pausal 250 SMS viac na viazanost 24 mes, potom z nejakej priciny prestanem pisat SMS, a bude mi to len prepadavat tak by som to mohol poskytovat aj inym ludom bez problemov  _________________ Moje siemensy
ziadne uz nemam, ale stale by som si rad skusil SXG75 Ak mate nejake info alebo dobru cenu prosim SZ ) |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Tue Mar 17, 2009 6:02 pm Post subject: |
|
|
Najvýhodnejšie by bolo použiť O2 kartu, kde sú SMS za 1 Sk (3 centy). Mám také karty a nevyužívam ich  |
|
Back to top |
|
 |
kbs1 badatel

SMM
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 12:46 pm Post subject: |
|
|
wow naozaj to ma ani nenapadlo mas uplnu pravdu stano ) sestra mala taku ale vcucla ju do vysavaca a odvtedy ju nepouzivala hmm popozeram sa po nej este troska to by som potom mohol davat SMS za 1.30 SK alebo 1.50 nech mam mesacne na kofolu aspon
palucko - jj ked to bude tak budem rad bol by si prvy vazny zaujemca nad tymi blokovaniami cisiel som rozmyslal ziadne zahranicie ani ziadne hlasovania do super star a podobne ale treba si najprv zohnat zoznam takych cisel, a tak isto zistit ci cislo "7037" neni napr ekvivalentne cislu "+421903777037" alebo podobne nech to ludia nemozu obchadzat to treba premakat naozaj dobre, inak by som skrachoval  _________________ Moje siemensy
ziadne uz nemam, ale stale by som si rad skusil SXG75 Ak mate nejake info alebo dobru cenu prosim SZ ) |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
kbs1 badatel

SMM
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 1:19 pm Post subject: |
|
|
Tie by som asi neprijimal Snad by sa to dalo cez tie AT prikazy nejako spravit... alebo su este dalsie dve moznosti:
- vsetky SMS sa samozrejme budu zaznamenavat do databaze a bude tam tym padom historia, ake SMS a komu si poslal. Ak pride sms z cisla, na ktore uz v minulosti odoslal SMS zo systemu prave jeden uzivatel, tato bude priradena jemu do "historie". Bude sa dat nastavit preposielanie za standardny poplatok ako odchadzajuca SMS.
- duha moznost je, menej pravdepodobna, ze by ludia mohli na cislo posielat sms v tvare NICK: sprava. tymto by sa automaticky priradila NICKu, ale pochybujem ze to ludia budu takto pisat _________________ Moje siemensy
|
Back to top |
|
 |
hugo mrva kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 6:23 pm Post subject: Re: Stary siemens + seriovy kabel s nabijanim |
|
|
kbs1 wrote: | Ahojte, zhanam nejaky stary model siemens, ktory dokaze komunikovat cez AT prikazy s programom SiMoCo a tak isto k nemu potrebujem seriovy kabel s nabijanim (pozor - nie usb!). Cele by som si to predstavoval do 10€. Ak mate doma nejaky nepotrebny stary siemens ktory by vam nerobilo problem predat, rad si vypocujem vasu ponuku
Pre viac info pozri http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=34463
Dakujem |
Mám S 65, funkčný aj s káblom, som z BA, cena 10€,,,0917622543 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|