View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
NoviS řád zlaté antény

Joined: 01 Aug 2008 Posts: 857 Location: Praha Phone: EF81 144510.50 SMM
Příspěvky na SM: 115,- |
Posted: Fri Oct 16, 2009 11:33 pm Post subject: |
|
|
Light pouzdro umocňovalo výdrž snad každého mobilu, na A52 jsem ho taky měl, a z vlastních zkušeností bych řekl, že to, co A52 vydržela s ním, to vydržela M65 bez něj. Jinak tejtěžší crash mobilu, který přežil, jsem viděl před cca pěti lety na základce, kde kámošovi vypadla no*ie (značení nevim, vždycky mi oproti siemensům připadalo chaotický, snad 6310, černobilej displej, BT, IrDa...) z okna třetího patra (v případě zš bílá víc než 10 m) na tvrdej povrch přístřešku nad vchodem a jediný co se z ní oddělilo bylo no*kiácké tlačítko zap/vyp a vypnula se. To si myslím, že by dnešní top modely třeba od no*ie (N95-N97) nevydržely ani náhodou. Nebo když kámošce vypadl při vystupování z metra (nechápu, jak se jí to podařilo) SEk700i tak, že zapadl mezerou do kolejiště, taky přežil. _________________ A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> SL75, SK65, S68, S65, EF81... prostě pořád nějaký SIEMENS
->MOJE SBÍRKA<- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|