clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 Historie volani

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 Historie volani

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vavricka
začátečník
začátečník

Phone: SX1, SXG75, SG75, S75, C75, ME75, M65, CT65, CFX65, A65, CF62, SL42, SL55, S55, M55, A55, MT50, MC60, S35, C35, M35, S25, C25, S6, S6power
686.58 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 12:31 pm    Post subject: SXG75 Historie volani Reply with quote

Zdravim vsechny, mam takovy problem s moji SXG75 z niceho nic se mi prestala ukazovat historie volani - odchozi, prichozi a zmeskana volani. Pri zmeskanem hovoru se ukaze na displeji, zmeskane volani, pri jeho potvrzeni je vsak ve vypisu prazdno. Pritom, kdyz se podivam pres Brew Mobile Commander - 2.0 do slozky brew/shared, callhist, tak se tam veskere hovory normalne zapisuji. Nevim proc je tedy telefon neukazuje. Zkousel jsem i vymenu SIM karty ale beze zmeny. Uz nevim jak dal, mel by nekdo navod na reseni? Dekuji za kazdou reakci.
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 7:08 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud tedy poděkuješ za jakoukoliv reakci neodpustím si tu hodně rýpavou (a očekávám díky Mr. Green ) : FAQ jsi četl?
Tam určitě najdeš odpověď na tuto otázku (teď jsem se koukal Mr. Green - je tam).

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Vavricka
začátečník
začátečník

Phone: SX1, SXG75, SG75, S75, C75, ME75, M65, CT65, CFX65, A65, CF62, SL42, SL55, S55, M55, A55, MT50, MC60, S35, C35, M35, S25, C25, S6, S6power
686.58 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 7:42 pm    Post subject: Reply with quote

Moc Ti dekuju, mas pravdu, ze jsem ted FAQ necetl a je to tam. Zkousel jsem taky smazat, taky mi to neslo :-). O prejmenovani jsem taky premyslel ale, kdyz nesel smazat tak jsem se ani nepokousel. Skoda, ze nejde nejak zachovat ten stary soubor. No nic, hlavne, ze uz to jde a jeste jednou moc dekuju. Moc sis nerypnul, za tohle jsem si zaslouzil o hodne vic ;-).
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum