View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Anonymous Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 9:30 am Post subject: |
|
|
Ještě sem se chtěl zeptat,jestli fórum SM (až bude ta nová verze) bude mít nový vzhled? |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Kapitan.Solo pisatel

740.54 SMM
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 9:28 pm Post subject: |
|
|
Jen růžová to může být... Já prostě nepochopím ty neustále dotazy typu - "A co tam bude?, "A bude tam tohle?", "A nebyly by screeny??" Prostě nikdo nic neprozradí a hotovo jeden topic na toto téma se už uzavřel a druhý se z něj stává.  _________________ C25->N6510->BoschGSM509->N3210->M55->C72->M65->S75->SX1->N6230. Nyní: Nokia E51(Route66 SW)+2GB MicroSD & Siemens S75 fw 47 + 1GB RS-MMC. |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Aug 05, 2007 7:51 am Post subject: |
|
|
Moucha wrote: | LinDan wrote: | nebyly by nějaké screeny,teda jestli už je hotová ? |
Screeny by byli, ale asi Vedeni by nebylo nadseno kdybych to tady zverejnil
Jinak k prispevkum, taky nekdy nemam na co bych odpovedel, nekdy je tu taky docela mrtvo | chci se jen zeptat je mozny ze sem ty screeny uz videl ?? _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 3:39 pm Post subject: |
|
|
pekna fotecka...hned si jdu z ni udelat tematko do svoji nove nokie 6300 ... sice sx1 jeste mam ,ale nepouzivam ji ...je ve skrini ..pokud by mel o ni nekdo zajem tak se muzem dohodnout. mam i nejake dily na ni a tak...jen proste uz me dozrala situace okolo siemensu tak sem rezignoval. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Anonymous Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 9:30 am Post subject: |
|
|
Když se podívám do seznamu uživatel a dám seřadit podle počtu příspěvků - sestupně,tak tam 80% uživatelů neznám,protože už sem většina z těch lidí nechodí a já tu nejsem taky zrovna nejdíl...  |
|
Back to top |
|
 |
cx70.siemens začátečník

Joined: 10 Dec 2006 Posts: 77 Location: Horní Beřkovice Mobil:Siemens CX70
61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 5:48 pm Post subject: |
|
|
no 100000 lidí tu je pekné čislo,ale vsadim se že ten 100000-tý uživatel to ani neví (pokud mu někdo nenapsal gratulační SZ) _________________ Jen dvě věci jsou nekonečné:vesmír a lidská hloupost. I když tím prvním si nejsem úplně jist - Albert Einstein
Mobile - Games Portál |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 7:38 am Post subject: |
|
|
Hezký den ,
já jsem se před časem zaregistrovala především proto, abych pochytila, co všechno se dá s telefonem Siemens páchat a musím říci, že jsem se díky SM hodně moc naučila . Je pravda, že v nouzi nejvyšší jsem si dovolila kontaktovat přímo osoby nejpovolanější a bylo mi vyhověno, čehož si nesmírně vážím. Vzhledem k tomu, že jsem nedávno podědila manželovu CX65, opět jsem oprášila flashování a patchování. A hřeje u srdce, když se dílo podaří, tralala
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
NoviS řád zlaté antény

Joined: 01 Aug 2008 Posts: 857 Location: Praha Phone: EF81 144510.50 SMM
Příspěvky na SM: 115,- |
Posted: Thu Oct 29, 2009 12:15 am Post subject: |
|
|
Tak jsem zase jednou při procházení siemensmanie narazil na topic, do kterého už více než 2 roky nikdo nepřispěl a mě se nechce zakládat další, tak se ho pokusím oživit. Na SM jsem reglý podruhé (poprvé jako Zoop nebo Zoop91, zapomněl jsem heslo a mail na který jsem se regnul zrušil) v obou případech byla jediným důvodem k registraci možnost stahování ikonek menu, témat, nebo fw. Alespoň můj první nick je jedním z těch dnes možná cca 102500 bez příspěvku. Pokud jsem něco nevěděl, našel jsem si návod zde nebo i na konkurenčním dnes už neexistujícím beinspired a měl jsem (vždy aspoň na 90% ) jasno. Až dokud nepřišel problém, na který jsem nikde nenašel řešení, tak jsem se "odvážil" napsat. Ono těžko říct, ale možná bude něco na tom, když by se nějaký "kolemjdoucí" třeba na něco chtěl zeptat, nakoukne do příslušného topicu a uvidí, že tam přispíval čestný člen, administrátor, redaktor, siemensmaniak, V.I.P. nebo veterán a on jako pouhý "kolemjdoucí" přemýšlí, jestli je jeho dotaz, který nemusí být vůbec blbý vhodný... co myslíte? Dnes se tu objevuju téměř denně jako stálý uživatel a příležitostný sběratel MT siemens a pokud můžu, rád poradím.
BTW: Siemensmania se (ač stále pomaleji a méně jistě ) blíží k dalšímu "magickému" počtu uživatelů - 123456. To ale bude ještě nějakou dobu trvat... _________________ A52 -> M65† -> SXG75† -> SK65 -> S75 -> SX1 -> SK65 + S75 -> SL75, SK65, S68, S65, EF81... prostě pořád nějaký SIEMENS
->MOJE SBÍRKA<- |
|
Back to top |
|
 |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Thu Oct 29, 2009 8:40 am Post subject: Re: 100 000 registrovaných uživatelů ! |
|
|
Ten počet registrací je i vzhledem k délce provozu SiemensManie úžasný. A denně stále přibývá tak deset až dvacet registrací, co to takhle pozoruju. To znamená, že Siemens opravdu ještě žije a že dost lidí má pořád chuť si třeba něco stáhnout atd. Jasný, někteří třeba už zapomněli hesla, tak se založí znovu, ale těch asi nebude většina. Registruje si dost cizinců, pokud téda vyplní zemi, ze které pochází. Je ale škoda, že ti lidi nemají potřebu napsat žádný příspěvek  _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|