View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lapis badatel

291.18 SMM
|
Posted: Tue Nov 24, 2009 2:44 pm Post subject: Prevod kontaktu a SMS ze Siemense do Windows Mobile |
|
|
Ahoj,
Nevite nekdo o nejakem jednoduchem zpusobu, jak prevest kontakty a prichozi SMSky ze Siemense CX70 do smartphonu s Windows Mobile 6.5? Napadlo me treba exportovat kontakty v SiMoCo do CSV souboru, ale uz nevim jak to pak naimportovat do smartphonu... |
|
Back to top |
|
 |
BoSS_631 začátečník

0.10 SMM
|
Posted: Wed Nov 25, 2009 12:15 pm Post subject: |
|
|
Na kontakty by si asi mohol vyuzit sluzby www.zyb.com
Hlavne zalezi ci ten siemens ma v menu synchronizaciu kontaktov.
Myslim ze tam ide zalohovat aj sms ale to som netestoval a ani neviem ako to funguje. na sms by som asi vyuzil ich prepisanie ale to uz by urcite nemali cisla svojich majitelov. _________________ SE C905
<a href="http://www.penzionorava.eu">
Hladas ubytovanie na orave?</a> |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Nov 25, 2009 4:57 pm Post subject: |
|
|
podobnej problém jsem řešil minulej rok..
Nejjednodušší je synchronizovat Siemens s Microsoft Outlookem (přes Mobile Phone Manager) a pak Outlook s PDA... zachová se pak úplně všechno, adresy, narozeniny, poznámky ke kontaktům, skupiny...
jak exportovat SMSky, na to jsem nepřišel..  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Nov 25, 2009 6:31 pm Post subject: |
|
|
Exportovať SMS nie je problém, ale importovať do iného typu mobilu je, jedine, ak by sa dekódovala štruktúra súboru pre import do inej značky, dá sa to, ale kto má čas sa v tom hrabať... najlepšie je urobiť aspoň export z mobilu a vytlačiť si ich. Kedysi som mal zásadu, že v mobile nie je žiadna SMS, všetko je len v PC Osobne píšem skoro všetky SMS cez PC (a som spojený s mobilom cez BT). Ale každý má iné zvyky  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Nov 25, 2009 11:32 pm Post subject: |
|
|
Je ještě jedna možnost. Použít MobilEdit!, který umí pracovat jak se Siemensem tak s PDA. Zálohu provádí ve vlastním formátu a tím je kompatibilní mezi jedotlivými přístroji. Převádím takto obsah mnoha značek telefonů mezi sebou. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
lapis badatel

291.18 SMM
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 4:29 pm Post subject: |
|
|
Diky za odpovedi. Takze zkusim MobilEdit a kdyz to nepujde podle mych prani, tak aspon kontakty s Outlookem pomoci MPM, a SMSky si zatim necham ve starem telefonu. Tisknout si je nebudu, to uz radsi zakryptovat nekam na disk  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|