View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zlejdacan kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 5:10 pm Post subject: LOCK ---Koupím S75, SXG75, SG75 ---LOCK |
|
|
Koupím manažerský telefon "ze staré školy". Jde mi o starou dobrou kvalitu a taky trochu nostalgie. (Mám už HTC Kaiser, takže tohle pro mě bude spíš telefon do zálohy a splněný dětský sen.)
Prosím nabízejte i s požadovanou cenou (co nejnižsí pokud možno) a fotkou v jakém stavu se telefon(y) nachází. Netrvám na stavu 100/100, ale ty přejeté vlakem (ačkoliv třeba funkční) nehledám. 
Last edited by zlejdacan on Thu Mar 18, 2010 2:03 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Fri Mar 05, 2010 5:31 pm Post subject: |
|
|
Do svojej S75 som investoval čo sa dalo a tak je ako nová - fólia na displeji ako ju tam dával Siemens, nové kryty aj batéria (originál náhradné diely, vďaka mario_liptov). Nadobúdacie náklady S75 boli 40 Eur.
 |
|
Back to top |
|
 |
kocica.karel badatel

SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Mar 06, 2010 1:04 am Post subject: |
|
|
1000 Kč stav velmi zachovalý |
|
Back to top |
|
 |
zlejdacan kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 9:34 am Post subject: |
|
|
to kocica.karel: nějak nevidím co vlastně nabízíš za telefon.
Momentálně ale nákup telefonu (možná dočasně, možná trvale) zastavuji, protože mám slušnou nabídku na s75. |
|
Back to top |
|
 |
Sentello táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 11:34 am Post subject: |
|
|
Kolik by jsi byl ochoten dát za SXG75 v perfektním stavu? Postavil jsem si ho celé sám  _________________ ->Alcatel OT Club db, C35i, N3310, N3410, S45i, CTSL65, 2x S75, SXG75, HTC Touch Pro (Raphael)
->SE K750i
->ZTE Blade 
Last edited by Sentello on Sat Mar 06, 2010 7:11 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
zlejdacan kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 1:23 pm Post subject: |
|
|
to Sentello: no bojím se, že ne dost, kolik si do něj investoval, tak tě radši nebudu urážet cenou, kterou jsem ochoten zaplatit.
Tenhle inzerát jsem sem původně umístil, jestli se neozve někdo, kdo má jeden ze zmíněných telefonů v dobrém stavu a za velmi, VELMI příznivou cenu. Hledal jsem někoho, kdo přechází na jiný telefon, do telefonu nic moc neinvestoval a telefon je stále funkční teda nežádá za telefon tolik.
Vidím, že už podruhé se ozývá siemensmaniak, který si telefonek vypiplal a podle toho jej i nacení, což respektuji, nicméně tolik za telefon nejsem ochoten zaplatit. (předpokládám že pod cca 1300,- bys nešel a já jsem přemýšlel o max 800,-)
Naštěstí (pro mě) jsem našel, co jsem hledal, takže jakmile se s prodejcem definitivně dohodnu, poprosím o lock tohoto vlákna. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|