View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ShangTsung badatel

262.50 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 4:20 pm Post subject: siemens cx70 servis a testpoint!!!!! |
|
|
nazdar!!!! tak sa mi teda moju cx70 nepodarilo spraviť, som sa rozhodol že ho dám do servisu a tam mi chlapík povedal že cx70 sa spojí s PC iba keď urobí testpoint a že jedine tak tam nahrá nový flash!!! v tej firme majú nejaký nový box na siemensy tak som zvedavý, zajtra idem po tel. tak uvidím či ho opravil ale aj tak za opravu 400sk no nevím!!! a ked budem mať na cx70 testpoint tak sa mí spojí s v-klay alebo niečím podobným?????? a pôjde nahrať nový fimrware???? dik za info |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 4:22 pm Post subject: |
|
|
Když máš TP, tak se ti s V_klayem musí spojít a fw by měl jít taky nahrát. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
ShangTsung badatel

262.50 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
lenže kde zoženiem nejaký ff na cx70??? dik za info |
|
Back to top |
|
 |
ShangTsung badatel

262.50 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 4:28 pm Post subject: |
|
|
a podporuje nejaký v-klay aj cx70 alebo treba používať v-klay z nastraveniami pre cx65??? a čo iný soft freia alebo SST??? dik za info |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 4:42 pm Post subject: |
|
|
ShangTsung wrote: | a podporuje nejaký v-klay aj cx70 alebo treba používať v-klay z nastraveniami pre cx65??? a čo iný soft freia alebo SST??? dik za info |
Je to to samé co CX65... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 9:00 am Post subject: |
|
|
Testpoint a nahrání FF bylo již mnohokrát řešeno. Testpoint není tak jako u starších modelů "řezání" do desky, ale spojení dvou bodů aby se telefon spojil s např. PapuaUtils a vygenerovaly se kódy.
Přečti si tento článek a diskuzi k němu a bude ti to jasnější. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
ShangTsung badatel

262.50 SMM
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
teraz by som mal mať spravený testpoint aspon podľa toho čo mi povedal chlapík v servise (len kto vie či dobre urobil ten tespoint) jemu sa nepodarilo spojazdniť tu cx70 a dal tam asi 3x novú flash pamať robil to pomocou nejakého boxu tak by ma zaujímalo aký soft použil na nahratie nového ff??? a inak aj ked mám ten testpoint tel. sa nechce a nechce spojiť s v-klay tak skúsim ešte vygenerovať kody pomocou papuautills a uvidime a pôjde to s papuou aj pri vypnutom tel.???? dik za info[/b] |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 10:35 am Post subject: |
|
|
ShangTsung wrote: | teraz by som mal mať spravený testpoint aspon podľa toho čo mi povedal chlapík v servise (len kto vie či dobre urobil ten tespoint) jemu sa nepodarilo spojazdniť tu cx70 a dal tam asi 3x novú flash pamať robil to pomocou nejakého boxu tak by ma zaujímalo aký soft použil na nahratie nového ff??? a inak aj ked mám ten testpoint tel. sa nechce a nechce spojiť s v-klay tak skúsim ešte vygenerovať kody pomocou papuautills a uvidime a pôjde to s papuou aj pri vypnutom tel.???? dik za info[/b] | Nevim,jestli se nepletu,ale neumi nahodou Papua Utils nahrat novy bootcore? |
|
Back to top |
|
 |
Jan Novák badatel

272.66 SMM
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 2:13 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Testpoint a nahrání FF bylo již mnohokrát řešeno. Testpoint není tak jako u starších modelů "řezání" do desky, ale spojení dvou bodů aby se telefon spojil s např. PapuaUtils a vygenerovaly se kódy.
Přečti si tento článek a diskuzi k němu a bude ti to jasnější. |
Díky za odkaz (a návod). Naposledy jsem flashoval AX75(řezání do desky) a C55 a A55 a od té doby se něco změnilo... Teď tu mám CX70 - po přihlášení do sítě během asi sekundy přestala reagovat... nutný testpoint(jinak nejde získat SKEY)... teď se zrovna nahrává FullFlash. Počítám, že by to mělo zafungovat.
Pěkný den, Krokodýle! |
|
Back to top |
|
 |
|