View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rattle-snake všeználek

15518.64 SMM
Příspěvky na SM: 460,- |
Posted: Wed Jun 09, 2010 10:11 am Post subject: Re: mrtvá SX1, problémy s patchováním, oživenie atd. |
|
|
Vážení přátelé SX1,
došel jsem k závěru, že jediná možnost, jak opět vrátit mé SX1 čest a slávu je, přehrát její fw. Jsem rozhodnut se do toho pustit, nicméně, protože to dělám poprvé (všechny návody na SM jsem již četl), potřeboval bych si ujasnit pár věcí:
1. Software dodávaný k SX1 jí nenajde, pravděpoobně z důvodu, proč chci přehrát FW - viz už jiný mnou založený topic - http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=35251
2. Stáhnul jsem si FW15 a to se tváří jako aplikace, ta po spuštění telefon ale také nenajde. Telefon je připravený ve SWUP módu. Je tady možnost, že je to kabelem? (Používám ten, co byl dodán s telefonem). Windowsy jinak nové zařízení detekují.
3. Jak v rámci té aplikace pro přehrátí FW spustím onen program -SX1V06_brd\SX1_BRD-RETAIL-uk-de-fr_06_0001_service.exe., který je pro flashování.
4. Jdu na to vůbec dobře? To, co chci dělat, asi nebude flashování, ale prostě přehrání FW.
Děkuji všem. _________________ Siemens mobile stále s námi!
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|