View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Nov 08, 2010 8:50 pm Post subject: |
|
|
marekinho wrote: | ... ale som zabudol ze ju musim nechat prvy krat viacej hodin(ja som ju dal z nabijacky po dvoch ) takze moze byt ,ze som ju poskodil... |
Je vidieť, že batéria je stará a má už malú kapacitu, nevydrží dlho, dokonca ak bude záťaž počas hovoru, nemusí vydržať ani niekoľko minútový hovor
Treba dokúpiť novú batériu, hádam len mario_liptov ešte má aj originál a tiež podľa návodu, čo uviedol, to aj odblokuješ, aj bez kábla, ale treba infraport aj na PC, čo je možno väčší problém ako zohnať kábel (alebo si ho požičať)
P.S. Ak by si potreboval našu pomoc, nie je problém, pošleš mne alebo mario_liptov doporučene a obratom to dostaneš tiež doporučene. |
|
Back to top |
|
 |
marekinho kolemjdoucí
Joined: 17 Feb 2007 Posts: 16 Location: Nová Baňa Phone: Nokia C5 95.38 SMM
|
Posted: Tue Nov 09, 2010 5:08 pm Post subject: |
|
|
pocuj Mario chcel som ta kontaktovat SZ ,ale vybehlo mi ze uzivatel nieje registrovany. Ako ta mam kontaktovat? |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|