View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zabkacarevna začátečník

235.12 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2011 9:02 am Post subject: mazání adresáře, který má v názvu nesp..... VYŘEŠENO |
|
|
Dobrý den, zdravím po letech oprasil jsem svuj CX70, dal jsem kartu o2 a v doměni, že si jej vylepsim, jsem si nahrál si aplikaci pocasi. Velká chyba teď se jí nemůžu zbavit (lépe řečeno mám tam jen adresář se zkomoleným nazvem pocasi). Nejde vymazat, presunout a to ani, V plugin VSOF pro Total Commander a ni v SieFm, má to atriibut jen pro cteni a nedá se změnit. Dá se to nejak dát pryc bez reformatu? Díky za nápady Zabka
Last edited by zabkacarevna on Sun Mar 20, 2011 7:25 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Mar 13, 2011 3:36 pm Post subject: |
|
|
Veď v TC aj v SieFM je možné zmeniť atribúty a následne vymazať adresár. Musíš ale nastaviť atribúty aj v podadresároch(súboroch). |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Mar 13, 2011 6:02 pm Post subject: |
|
|
Treba vymazať najskôr všetko v štruktúre pod zložkou, nespráva sa to ako vo WIndows, že ak dám zmazať adresár, zmaže všetko pod tým, tiež pozrieť, či sú práva na mazanie aj malých súboroch (napr. cez Simoco)  |
|
Back to top |
|
 |
zabkacarevna začátečník

235.12 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2011 2:17 pm Post subject: |
|
|
Díky za návrhy řešení, problém je v tom, že ani SiMoCo, SieFM ani plugin pro TCM nejsou schopny změnit u toho adresáře atributy, ať to měním na cokoliv vždy tam po te změně naskočí, že soubor je pouze pro čtení, adresář nejde v ničem otevřít, a tak nevim jestli v nem ještě něco je, v pluginu pro TCM a SiMoCo je adresář zobrazován jako PoÄ asA-, v systému souborů v mobilu a SieFM je zobrazován jako PoÄ asÃ-, prostě to vypadá joko kdyby ten soubor nemohl mobil ani počítač vůbec prečíst a díky tomu s ním cokoliv dělat. Zkusil jsem taky hledat ty práva na mazání malých souborů, ale v nasteveni SiMoCo jsem nic nenasel, kde to mám hledat? Díky za odpověď a další nápady (kromě reformátu)
Zabka |
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Mar 17, 2011 3:47 pm Post subject: |
|
|
A urobil si to tak, ako je to na obrázku?
Vyskúšaj to takto.
Je to TCM. |
|
Back to top |
|
 |
zabkacarevna začátečník

235.12 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2011 1:05 pm Post subject: |
|
|
Díky za obrázek, to jsem predtim nezkousel, kdyz jsem dal zobrazit atributy u te slozky, měl jsem odškrnuté to včetně podadresáře, a u těch zbývající zelené čtverečky, udělal jsem to podle obrázku, ale atrubuty se nemění. Nevím co stím, zkouším jít hlouběj do telefonu,aplikoval jsem Masterpatch v14 a ElfPack 2.3 a snad tam bude nějaký zajímavý manažerový elfík. Díky za nápady.
EDIT: takze mc elfem smazáno, v adresáře byly ještě tři soubory, ale vni čem mc elf se mi jej nepodařilo vymazat
Zabka |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|