View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
benda22 kolemjdoucí
14.92 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2011 3:49 pm Post subject: C55 nenaběhne |
|
|
Ahoj, před nějakou dobou mi umřela C55.
Nejak se prostě vypnula, a od te doby nejde zapnout.
Žel neměl jsem zalohovaný adresář, ani v té době kabel na propojení.
Teď jsem narazil na toto forum.
A tak se chci zeptat zda je nějaká možnost jak odsut dostat kontakty, a pakliže ano, jak?
Děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2011 7:18 pm Post subject: |
|
|
Ak nejde vobec zapnut tak sa to neda. Je este moznost ak mas servisny kabel DCA-510 tak spravit zalohu cez V-klay a nasledne pouzit smelter a pozriet tam ale ci sa to da to ti veru nepoviem. Ak sa da aspon zapnut tak je este moznost. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Nov 28, 2011 10:17 pm Post subject: |
|
|
S C55 nemám bohatú skúsenosť, aj keď som ju používal, bola bez problémov, mám jeden kus, tiež je bez problémov.
Ale s A65 som mal problém, že nešlo zapnúť (ten len "píp a chcíp"). Skoro vždy som to spojazdnil tým, že som dal Format pamäte cez Joker
Treba ale servisný kábel a cez servisný režim. Navrhujem skúšať Format postupne, lebo úplny Format vymaže aj kontakty. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|