clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - ??SX1??

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

??SX1??

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
qazzaq
kolemjdoucí

9.58 SMM
PostPosted: Sat May 11, 2013 7:45 pm    Post subject: ??SX1?? Reply with quote

Hello can anyone explain to me what it means: "Phone permanently blocked"? Is my sx1 can be repaired??
Back to top
View user's profile Send private message
NoviS
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Phone: EF81
144510.50 SMM

Příspěvky na SM: 115,-
PostPosted: Mon May 13, 2013 11:44 am    Post subject: Reply with quote

Seems like you´ve got your phonecode blocked, after you (or somebody else, previous owner... whatever) have inserted wrong phonecode three times.

Unlocking it is not impossible, but neither easy. HERE is a tutorial how to do it. If you´ll have trouble with translation, feel free to ask.

You may also try to do it by following these instructions:

Doctorw wrote:
Mně na kod přistroje funguje návod, jak je na na oslik.ru, v anglicky sekci a nazev tematu SX 1 Mastercode / Telefoncode.

Je to bez rozebíraní telefonu. Vlastně tím docílíte, že budete moci znovu zadávat kód přistoje kolikrat budete chtit a určitě si vzpomenete, co vlastně jste měli za kod ( ja na 30 pokus Very Happy ). Nyní mě telefon po půl roce funguje. (Bylo by to dřív, ale mam novou desku s blbým testpointem a tak jsem nemohl využít návod co je zde na siemensmanii)
Vlastně jedině nevýhoda je, že musíte mít kabel na seriový port a nebo DCA-510

Pokud se Vám to nechce hledat , tak jsem Vám diskuzi shrnul a přepsal do češtiny.

Zkuste spustit SiemensServiceProfiler
http://download.siemens-club.org/files/Siemens_Service_Profiler.rar
Mně program běžel hned, ale používám Windows Vista.

Z reakcí v diskuzi jsem usoudil že u XPéček pravděpodobně musíte spustit program následujícím způsobem (nemám k dispozici Xp, tak jsem nemohl ověřit)
-Použijte microsoft applocale a nahrajte SSP vybráním ruského jazyka (p y c c k n n).

Pokud program stále nepůjde spustit (hlásí chybu, že chybí ocx) tak si stáhněte toto http://www.zgsyhlzz.com/siediyer/Tools/PC/OcxCtrl.rar a naistalujte

Postup
1. Vypněte telefon a připojte jej k počítači.
2. Spuste program a vyberte správný com port
3. Kliknětě na read from Phone a počkejte až se v levém dolním rohu objeví scanning a po-té stiskněte červené tlačítko telefonu
4. Klikejte na add Setting dokud se Vám nevytvoří 56
5. Nikde nic nezašktávejte.
6. Klikněte na Write to phone a a počkejte až se v levém dolním rohu objeví scanning a po-té stiskněte červené tlačítko telefonu.
7. Hotovo - Nyní si můžete zadávat kod přistroje kolikrát chcete. (kod je většinou 5ti místný, tak to máte jenom 99999 možností na vyzkoušeníVery Happy )

Note that you´ll need a DCA-510 cable in any case.

Good luck Smile

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum