View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Sun Jan 12, 2014 8:19 pm Post subject: Reset bezpečnostní ho kódu bez kabelu |
|
|
Ahoj, vidím, že je to tu aktivní ještě, mám problém s telefonem, proto sem zkopíruji dotaz z chatu:
Hackovací schopnosti jsem už zapomněl. Ale mám 2 konkrétní dotazy ohledně Benq-Siemens-E71.
Nemám k němu kabel, telefon je hacknutý (takže má testpoint), mám přístup do servisního menu, funguje Aplikace Master, kde mám aktivní nějaké patche a zřejmě fungoval i elfloader, ale bohužel paměťovku už nemám.
1 Jak zjistím, zda je zavedený SKEY
. 2. Jak zruším bezpečnostní kód (při změně sim) bez kabelu (v papua utils to jde jedním klikem
Jde to přímo v menu? může papua utils vygenerovat kódy *#123...#, kterými kód zruším? Protože složku s daty Benq-Siemens mám. _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Mon Jan 13, 2014 1:23 pm Post subject: |
|
|
Da sa to sposobom natukania do telefonu jedine ak vies odblokovaci kod a to vo formate *#0003*abcdef#
Alebo druha moznost pripojit sa cez BT s pocitacom, kde sa ti naemuluje na urcitom porte a ten zadas do papua.
Ja som to kedysi robil tymto sposobom, ale u S55 a S65 cez BT aj IRDA. V podstate ak sa da kablom odblokovat tak by mal ist aj takto... _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|