View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Meridius začátečník

79.12 SMM
|
Posted: Mon Jun 16, 2014 9:20 pm Post subject: pomůžete mi někdo s PHONECODE locked ? |
|
|
Zdravím,
koukám, že to tu stále žije, paráda.
Chtěl bych přítomné poprosit o pomoc při odblokování PHONECODE (KóD přístroje blokován) u mé stařičké C65.
Před lety jsem si totiž, s vidinou větší bezpečnosti, zablokoval telefon na danou SIM. Simku jsem ale nedávno musel vyměnit a na phonecode jsem si samozřejmě ani potřetí nevzpomněl.
A jako na potvoru už nemám ani kabel.
Jestli to pomůže na dálku, tak mám zjištěné IMEI, HASH, ESN pro x65flasher a ESN pro PapuaUtils.
Jinak jsem v Brně, takže se rád zastavím.
Předem díky |
|
Back to top |
|
 |
signy13 kolemjdoucí
79.98 SMM
|
Posted: Mon Jun 23, 2014 8:08 pm Post subject: Re: pomůžete mi někdo s PHONECODE locked ? |
|
|
Dělal jsem podobné odblokování nedávno na SK65, takže na C65 bych to asi také zvládl... Více v soukromých zprávách.
Meridius wrote: | Zdravím,
koukám, že to tu stále žije, paráda. :)
Chtěl bych přítomné poprosit o pomoc při odblokování PHONECODE (KóD přístroje blokován) u mé stařičké C65.
Před lety jsem si totiž, s vidinou větší bezpečnosti, zablokoval telefon na danou SIM. Simku jsem ale nedávno musel vyměnit a na phonecode jsem si samozřejmě ani potřetí nevzpomněl.
A jako na potvoru už nemám ani kabel. :frown:
Jestli to pomůže na dálku, tak mám zjištěné IMEI, HASH, ESN pro x65flasher a ESN pro PapuaUtils.
Jinak jsem v Brně, takže se rád zastavím.
Předem díky |
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|