View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:43 pm Post subject: |
|
|
musím souhlasit :-( a nejen rady X65 ale i majitele SX1 :-( konkretne ja :-) a reaguji i na slovo "n-Gage" a to poté co jsem potkal jednoho chlapce co s ní tak machroval.. po chvíli odcházel se staženým ocasem plakat k mamince :-) _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:32 am Post subject: hyba |
|
|
PZ wrote: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
jo, to je uplne super ftip... z toho taky nemuzu... ale to asi nebude zpusobenou vadnou elektronkou  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:17 pm Post subject: Re: hyba |
|
|
night.wish wrote: | PZ wrote: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
jo, to je uplne super ftip... z toho taky nemuzu... ale to asi nebude zpusobenou vadnou elektronkou  |
Ale čoby, je to spôsobené vadnou elektrónkou v mozgu toho, čo to povedal .
Btw: Tie záchvaty, to je bežná vec, akurát nemám rád, keď sa to stane cestou v autobuse, vtedy sa človek nemôže v kľude hodiť o zem . _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:20 pm Post subject: Re: hyba |
|
|
Borix wrote: | night.wish wrote: | PZ wrote: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
Btw: Tie záchvaty, to je bežná vec, akurát nemám rád, keď sa to stane cestou v autobuse, vtedy sa človek nemôže v kľude hodiť o zem . |
Prostě je strašná sranda něco takového slyšet a jsou z toho strašné záchvaty smíchu  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
night.wish začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:06 am Post subject: Re: hyba |
|
|
Borix wrote: | night.wish wrote: | PZ wrote: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
Btw: Tie záchvaty, to je bežná vec, akurát nemám rád, keď sa to stane cestou v autobuse, vtedy sa človek nemôže v kľude hodiť o zem . |
nebo ve vlaku... tam to taky je docela hnus... |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu May 12, 2005 7:22 pm Post subject: Re: hyba |
|
|
PZ wrote: | Borix wrote: | night.wish wrote: | PZ wrote: | Joo taky kdyz slysim ze je NOKIA lepsi nez SIEMENS tak se ztoho muzu skoro pocvrkat.  |
Prostě je strašná sranda něco takového slyšet a jsou z toho strašné záchvaty smíchu  |
Už len keď som tie slová čítal v úvodnom topicu tak som sa tresol hlavou o monitor a hrozne som sa začal smiať, zo smiechu ma vytrhol až matkin hlas:
"Čo ti je, čo sa smeješ, mám ťa vziať na psychiatriu?" _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
doca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 8:58 pm Post subject: Zrada |
|
|
A do pr.. já mám zrovna m65, snad mě nepopadne záchvat smíchu  _________________ HLAVOU ZEĎ NEPRORAZÍŠ  |
|
Back to top |
|
 |
And1111 pisatel

Joined: 18 Mar 2005 Posts: 244 Location: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 10:41 am Post subject: Re: Zrada |
|
|
doca wrote: | A do pr.. já mám zrovna m65, snad mě nepopadne záchvat smíchu  |
A predstavte si ze vas tak tresne o zem v skole, ked vidite ako sa spoluziak hraje pod lavicou so svojou novou Nokiou.....  _________________ Alcatel OT 302 --> Siemens M50 --> Siemens C60 --> Siemens S65(128MB MMC) - FW 50 - dobre patche ---- IT`S COOL |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:08 pm Post subject: Re: Zrada |
|
|
And1111 wrote: | doca wrote: | A do pr.. já mám zrovna m65, snad mě nepopadne záchvat smíchu  |
A predstavte si ze vas tak tresne o zem v skole, ked vidite ako sa spoluziak hraje pod lavicou so svojou novou Nokiou.....  |
No čo. Stáva sa . _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ivant12 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 8:11 pm Post subject: Re: Řada x65 způsobuje vážné zdravotní problémy! |
|
|
hahaha na to aby som sa zblaznil si neusim kupovat mobil staci mi zavolat domov co mam kupit  |
|
Back to top |
|
 |
KybernetCZ začátečník

325.44 SMM
|
Posted: Tue Feb 09, 2016 5:13 pm Post subject: :D |
|
|
Hahaha kdyby se směje jak potíže tak jen opatruj takže uvědomte tak to bude nářez k smíchu  _________________ Sbírky mobily > S75,M75,C75,C62,A31,CX75,A50,C35i 3ks, M55, CT65 ( úprava operátor T - Mobile ), SX1, C60, AX75, MT50, S75, S68, CF75 ....mám Siemens
Poděkování nákup na inzeráty SM.cz:::
jenda^^ ----> Siemens M75 komplet
Nový doplnit mobil Siemens
AX72 Movistar, MC60  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|