clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Patche na C65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Patche na C65
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Patche
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 6:05 pm    Post subject: Patche na C65 Reply with quote

Chtel bych se zeptat, kdo dela (nebo pridava) ty graficke patche pro C65?
Nejsou totiz plne funkcni Sad Ty ikonky maji jinou barvu apod. Byl bych rad kdyby jste tady na siemensmanii dali ke stazeni taky vsechny ty ikonky a obrazky, aby si je mohl kazdy libovolne zmenit v SPC3. Myslim tim i obrazky z CX65, M65 a dalsich. Vetsina z nich se da pouzit i na jine typy.

Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 7:56 am    Post subject: Re: Patche na C65 Reply with quote

Haldy wrote:
Chtel bych se zeptat, kdo dela (nebo pridava) ty graficke patche pro C65?
Nejsou totiz plne funkcni Sad Ty ikonky maji jinou barvu apod.

Pridavam ich ja.Su vacsinou z ruskeho fora a su to patche,ktore tam davaju ludia,ktori ich maju vo svojich mobiloch.Ktore nie su funkcne?

Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 8:50 am    Post subject: Re: Patche na C65 Reply with quote

hanni wrote:
Pridavam ich ja.Su vacsinou z ruskeho fora a su to patche,ktore tam davaju ludia,ktori ich maju vo svojich mobiloch.Ktore nie su funkcne?

Tak napr. patch c. 17 Změna barvy ikon ve filesystemu na žlté - zmeni to na zelene a ne na zlute. Ale mam uz novy patch se zlutyma, ktery funguje Smile
19 Ukazatele signálu a baterie - oranžová s % na baterii - ten je opravdu divny. Je to uplne pomichane.
18 Ukazatele signálu a baterie - zelena s % na baterii - funguje, ale jeste jsem ho predelal, aby zobrazoval stav signalu i u Oskara (misto jednicky).
Jestli chces, muzu ti to poslat.
Back to top
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 8:53 am    Post subject: Automaticke prihlasovani Reply with quote

Sice to sem nepatri, ale netusis, proc nefunguje to automaticke prihlasovani? (pouzivam IE6 SP1). Kdyz chci na neco odpovedet, tak se musim porad znova prihlasovat Sad
(automaticke prihlasovani mam zaskrtle)

Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:12 am    Post subject: Re: Patche na C65 Reply with quote

Anonymous wrote:
hanni wrote:

Tak napr. patch c. 17 Změna barvy ikon ve filesystemu na žlté - zmeni to na zelene a ne na zlute. Ale mam uz novy patch se zlutyma, ktery funguje Smile
19 Ukazatele signálu a baterie - oranžová s % na baterii - ten je opravdu divny. Je to uplne pomichane.
18 Ukazatele signálu a baterie - zelena s % na baterii - funguje, ale jeste jsem ho predelal, aby zobrazoval stav signalu i u Oskara (misto jednicky).
Jestli chces, muzu ti to poslat.

Jasne..posli mi ich,nech je to oki..a napis,o aky patch sa jedna.Dik.

romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:30 am    Post subject: Re: Automaticke prihlasovani Reply with quote

Haldy wrote:
Sice to sem nepatri, ale netusis, proc nefunguje to automaticke prihlasovani? (pouzivam IE6 SP1). Kdyz chci na neco odpovedet, tak se musim porad znova prihlasovat Sad

Použiváš pro přístup na fórum adresu www.siemensmania.cz/forum nebo forum.siemensmania.cz? Nebo snad dokonce .com?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 11:29 am    Post subject: Re: Automaticke prihlasovani Reply with quote

romulus wrote:
Haldy wrote:

Použiváš pro přístup na fórum adresu www.siemensmania.cz/forum nebo forum.siemensmania.cz? Nebo snad dokonce .com?

Mam nastavene upozorneni (o novem prispevku na foru) ktere mi chodi na mail. V mailu kliknu na odkaz a otevre se mi nove okno s reakci ve foru, avsak jako neprihlaseny Sad Ale i kdyz si normalne otevru okno a zadam www.siemensmania.cz tak se automaticky neprihlasim. Kdysi mi to fungovalo, ale posledni dobou to nejde Sad
Jde to nejak spravit?

Mobilní historie:
Back to top
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 11:29 pm    Post subject: Graficke patche pro C65 Reply with quote

Takze moje poznatky z tvorby graf. patchu:
Pokud aplikuju 1 patch je vse v pohode
Pokud chci aplikovat 2. tak uz V-Klay nekdy zacne hazet chybu, takze musim ten patch aplikovat na FF, kterou jsme si predtim udelal, a v SPC3 otevrit uz patchovanou FF.
Nekdy ale nahraju obrazek (zkousel jsem analogové hodiny pro sporic), a barvy toho obrazku jsou uplne prehazene. Z toho duvodu, vzdy udelam patch pres SPC3, ten pak ve V-Klay aplikuju na FF a tu patchovanou FF znova otevru v SPC3, abych videl, jak to vypada (podle me je to rychlejsi, nez furt zapinat a vypinat mobil a vysledek je stejny).

Zaver: prozatim jeste neni SPC3 beta7 taky dodelany, aby v nem sly delat bezproblemove patche, ktere by se daly zverejnit. Nektere sice fungujou, ale jine zase ne. Proste nekomu to jede a jinemu ne. Musime doufat, ze bude nejaka novejsi verze SPC3, ktera si s timto problem poradi. Nynejsi situace je asi takova, ze pokud nekdo chce graficky patch a ten zverejneny mu nefunguje, musi si ho vyrobit sam, s vlastni FF.
....jestli to tak neni, tak me opravte, nebo doplnte

Mobilní historie:
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 7:47 am    Post subject: Reply with quote

Ano,mas pravdu..problem je v tom,ze pokial obrazok nema rovnaky rozmer a bitovu hlbku,tak SPC3 zapise obrazky na volne miesto vo FF.A ked si robis obrazky stale v cistom FF,tak sa stane,ze u roznych obrazkov ich nahra na rovnake volne miesto..a tym vznikaju problemy...ja robim nove graficke patche uz vo FF,kde mam aplikovane vsetky graficke patche,ktore mam v telefone..a tym sa mi toto nestane.
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Ano,mas pravdu..problem je v tom,ze pokial obrazok nema rovnaky rozmer a bitovu hlbku,tak SPC3 zapise obrazky na volne miesto vo FF.A ked si robis obrazky stale v cistom FF,tak sa stane,ze u roznych obrazkov ich nahra na rovnake volne miesto..a tym vznikaju problemy...ja robim nove graficke patche uz vo FF,kde mam aplikovane vsetky graficke patche,ktore mam v telefone..a tym sa mi toto nestane.

Jasne ja to tak delam taky (ja robim nove graficke patche uz vo FF,kde mam aplikovane vsetky graficke patche), ale i presto tam nemuzu dostat analogove hodiny pri sporici s normalnima barvama. Musime pockat na novy SPC.
...ty patche, co jsem ti poslal muzes zverejnit, mely by byt funkcni

Mobilní historie:
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to Ti potom blbnu farby,podobny problem ma Bezy..treba pockat na normalnu verziu SPC3.
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 4:20 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Tak to Ti potom blbnu farby,podobny problem ma Bezy..treba pockat na normalnu verziu SPC3.

Jo jasne mas pravdu (ostatne jako vzdy) Smile Zkousel jsem to totiz aplikovat i na cistou fullflash a vysledek byl stejny. Takze chyba je bud ve zdrojovem obrazku (coz bych moc nepredpokladal) a nebo v SPC.

Mobilní historie:
Back to top
Grafic
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

Hele, ja delam graficky na M65v25 a tady mam vsechny barvy v poho. Schvalne mi muzete zkusit poslat obrazky a ja to zkusim na M65...Tim muzeme vyloucit chybu SPC...

M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Grafic wrote:
Hele, ja delam graficky na M65v25 a tady mam vsechny barvy v poho. Schvalne mi muzete zkusit poslat obrazky a ja to zkusim na M65...Tim muzeme vyloucit chybu SPC...

a nebude vadit, ze ty obrazky maji jiny rozmer? C65 ma totiz mensi displej
Back to top
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PostPosted: Fri Dec 10, 2004 10:09 pm    Post subject: Reply with quote

Tak uz se mi to konecne podarilo Razz . Stahnul jsem si z mobilu novy fullflash (pres V-Klay 3.1)a znovu aplikoval patche a ono to jede, jak ma Dancing Nevim, v cem byl predtim problem (mozna V-Klay 3.0.6), ale jsem rad, ze uz to jede, ale kazdy, kdo by ty patche (graficke) chtel si je nejspis musi udelat sam. Budu si ale muset sehnat (nebo udelat..pokud to pujde) USB kabel, protoze s mojim seriovym, po domacku vyrobenem sice funguje uplne vsechno, ale komunikuje max. rychlosti 11520 kB/s a vytahnuti ff mi trva pres 50 min.

Mobilní historie:
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Patche All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum