View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
robo (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:24 pm Post subject: Zobrazeni jmena a obrazku pri zvoneni |
|
|
Zdarec vsem.Mam 3 otazky:
1 kdyz priradim v adresari fotografii porizenou SX1 ke kontaktu ,tak se mi ta fotka nechce zobrazit.
2.Kdyz mi nekdo vola a mam ho ulozeneho v kontaktech ,tak se mi neukaze
jmeno.Pouze cislo.Ale u nekterych cisel se mi jmeno zobrazi.Kontakt jsem smazal a opet vytvoril a nic.Jen cislo. FW mam 12.Foun je par dni stary.
3.Kde a s jakou priponou je ulozen adresar,ze bych ,podle pripony zkusil pouzit adresar se zalohy z M55.Nahradit soubor souborem
Dik za radu |
|
Back to top |
|
 |
miki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:04 pm Post subject: |
|
|
Preco nepouzijes Full Screen Caller? |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:48 pm Post subject: |
|
|
Protože, jestli sis přidal obrázek tak, žes kliknul za druhou záložku (u kontaktu) a tam sis naloadoval obrázek, tak ten se Ti při zvonění neukáže. Musíš si u kontaktu dát "Upravit" -> "Možnosti" -> "Přidat náhled" a tam naloadovat fotku - ta se Ti při volání ukáže.... _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 9:22 am Post subject: |
|
|
Dik za radu.Udelal jsem to puvodne tak ze v kontaktech,u toho cisla jsem se prepl na vedlejzi zalozku a tam jsem dal foto.Tak jsem to udelal podle navodu a ted uz to snad pujde. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|