View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maro kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 03, 2004 5:36 pm Post subject: S55 - animacie a zvuky |
|
|
Mam Siemens S55.
1. Viete mi poradit ako dostat .wav subory do mobilu ako zvonenia? Skusal som ich konvertovat cez "wscma2u.exe" na .mmf, ale ten program mi nebol schopny nacitat ziaden subor. Subory boli bud prilis velke, alebo "wave format is not supported"!
2. Otravuju ma uvodne a zaverecne animacie pri zapinani a vypinani mobilu. Ako ich mozno zrusit? |
|
Back to top |
|
 |
Flugzeug kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 03, 2004 5:54 pm Post subject: |
|
|
1. Siemens S55 nepodporuje zvonenie vo formate *.wav, takze ak ich aj dostanes do telefonu, nepodari sa ti ich nikdy prehrat...
Skus na konvertovanie *.wav --> *.mmf pouzit program PSMplayer. Mal by to myslim zvladnut... Nikdy som to ale nerobil, takze ti neporadim detaily...
2. Uvodne a zaverecne animacie sa nedaju "standardne" vypnut (aspon tiez neviem ako) na M55 - predpokladam ze to pôjde aj na S55 sa daju ale zamenit za lubovolny obrazok, cize staci si tam namiesto standardnej animacie natiahnut nieco ine. Pripadne skus nejaky PATCH na zmenu grafiky... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Feb 04, 2004 8:18 am Post subject: |
|
|
Je pravda,ze S55 neprehra .waw..mam vsal pocit,ze PSMplayer nekonvertuje .waw na .mmf,alebo som to aspon nikde nenasiel... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Feb 04, 2004 9:04 am Post subject: Re: S55 - animacie a zvuky |
|
|
maro wrote: | Mam Siemens S55.
1. Viete mi poradit ako dostat .wav subory do mobilu ako zvonenia? Skusal som ich konvertovat cez "wscma2u.exe" na .mmf, ale ten program mi nebol schopny nacitat ziaden subor. Subory boli bud prilis velke, alebo "wave format is not supported"!
2. Otravuju ma uvodne a zaverecne animacie pri zapinani a vypinani mobilu. Ako ich mozno zrusit? |
1. Jde to programem Psm Player (PSM380e). Pozor WAV musí mít formát zvuku PCM!! Otevřeš ho, dáš FILE-Create SMAF-SMAF 16chords-OK a je to.
2. Vypnout úplně nejde, ale u M55 to řeším stiskem 2 x šipku dolu (ty animace jsou dvě) a on je přeskočí. Nebo si přes Simens Picture Change vyměň všechny obrázky animace za gif o velikosti 1 pixel a vše bude rychlejší. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Feb 04, 2004 9:36 am Post subject: |
|
|
Takze to ide aj cez PSM player..to som nevedel.Ja ho pouzivam iba na konvertovanie .mmf na .mid.
Inac,ta uvodna animacia sa da preskocit aj stlacenim cerveneho tlacitka..koncova nie.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
maro kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 04, 2004 4:00 pm Post subject: |
|
|
Ten PSM player som skusal aj predtym, ale mi s beznymi wav subormi nefungoval, ale podarilo sa mi previest wav subory z stiahnure z webu (http://www.redboss.cz/)
diky |
|
Back to top |
|
 |
renoar (člen klubu SM) pisatel

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 296 Location: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->
661.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 05, 2004 10:10 am Post subject: |
|
|
Dík hoší funguje to. Měl jsem problém se změnou do AMR ale do mmf to jde bez potíží. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Feb 05, 2004 10:26 am Post subject: |
|
|
maro wrote: | Ten PSM player som skusal aj predtym, ale mi s beznymi wav subormi nefungoval, ale podarilo sa mi previest wav subory z stiahnure z webu (http://www.redboss.cz/)
diky |
A zkontroloval jsi formát WAV u těch souborů so ti nejdou převést /pravé tlačítko myši-vlastnosti/ a Formát zvuku musí být pouze PCM jinak ti nepůjde. Kdyžtak mi nějaký soubor co ti nejde převést pošli na e-mail. |
|
Back to top |
|
 |
renoar (člen klubu SM) pisatel

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 296 Location: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->
661.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 05, 2004 4:19 pm Post subject: |
|
|
víte někdo v kterém kroku v PSMplayeru se dá před melodii vložit pauzu?
dík |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 06, 2004 8:12 am Post subject: |
|
|
renoar wrote: | víte někdo v kterém kroku v PSMplayeru se dá před melodii vložit pauzu?
dík |
No PSM není zrovna kvalitní editační program. Spíše bych použil CoolEditPro nebo GoldWave. PSM používám pouze na převod formátů které neumí ostatní hudební programy. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:14 am Post subject: |
|
|
 |
|