View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
KRYTON 2xy7 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:17 pm Post subject: Výdrž MP3,DivX |
|
|
Právě zvažuju nákup telefonu a MP3 přehrávače. SX1 má přehrávač, tak bych chtěl vědět jak dlouho vydrží mobil přehrávat MP3 dokud se nevypne(mysleno bez telefonování pouze přehrávání). A totéž by mě zajímalo i u filmů. Díky za vaše odpovědi |
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:14 pm Post subject: |
|
|
To je presne muj pripad
V obchode mi ale rekli ze do sx1 nemam jit ze je to jen reklamni tah a ve skutecnosti je to smejd a kdyz ho koupim tak uz nikdy ho neprodam protoze hodne lidi se necha zlakat nizkou cenou a siemens prijde urcite s necim novym.  |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:28 pm Post subject: |
|
|
cook man wrote: | To je presne muj pripad
V obchode mi ale rekli ze do sx1 nemam jit ze je to jen reklamni tah a ve skutecnosti je to smejd a kdyz ho koupim tak uz nikdy ho neprodam protoze hodne lidi se necha zlakat nizkou cenou a siemens prijde urcite s necim novym.  |
Vzdy prijde neco noveho.
A jestli je na SX neco smejdskeho tak je to ze se kamaradi z nokii  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
rohm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 1:02 am Post subject: |
|
|
MP3 se daj přehrávat tak určitě 8 hodin!! U filmů je to složitější, protože máš pořád rozsvícený display. Takže jak kdy, většinou tříhodinový film to zvládne!!
SX1 rulezz!! U nás zatím nejlépe vybavený prodávající symbianový foun!!! _________________ SX1 |
|
Back to top |
|
 |
|