View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DooMecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:18 pm Post subject: !!::...GPRS NA VANOCE...::!! |
|
|
Lidi, na vanoce se stehujeme na chatu, je tam dobrej signal Eurotel i T-mobile.. ja bych potreboval docela nutne net, mam c55 kabel upravenej n GPRS, ale nevim co a kde, GPRS nonstop se mi kupovat nechce, bo upisovat se, kdyz mam doma net, nema cenu, ale na ten tejden bych potreboval neco neomezeneho vide o necem pls??? _________________ Siemens C25(prodanej) => Siemens C55(Ukradenej nejakym p***** => moj novy milacek sl45i(fakt coool phone)
Siemens ruleZz. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 9:22 pm Post subject: Re: !!::...GPRS NA VANOCE...::!! |
|
|
DooMecek wrote: | Lidi, na vanoce se stehujeme na chatu, je tam dobrej signal Eurotel i T-mobile.. ja bych potreboval docela nutne net, mam c55 kabel upravenej n GPRS, ale nevim co a kde, GPRS nonstop se mi kupovat nechce, bo upisovat se, kdyz mam doma net, nema cenu, ale na ten tejden bych potreboval neco neomezeneho vide o necem pls??? |
Kup si GO za 25Kč, dobij na 415Kč, ET ti dá dalšcíh 415Kč a aktivuj si Data nonstop.Nic lepšího mě nenapadá. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Sally kolemjdoucí
 Joined: 01 Apr 2004 Posts: 21 Location: Strážnice Phone: Siemens S55 6.04 SMM
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:44 pm Post subject: |
|
|
u Go i Twistu máš možnost GPRS za paušál, ale potřebuješ na to novou SIM |
|
Back to top |
|
 |
DooMecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 7:15 pm Post subject: |
|
|
Go za 25kč??? a jen 415kč?? a eurotel mi 415 da??? co to za novinka???  _________________ Siemens C25(prodanej) => Siemens C55(Ukradenej nejakym p***** => moj novy milacek sl45i(fakt coool phone)
Siemens ruleZz. |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:01 pm Post subject: |
|
|
No to by mě teda taky zajímalo, to bych si těch karet koupil hned 10, do zásoby  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|