View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kriak24 (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 10:43 pm Post subject: Sorry Hanni. |
|
|
kriak24 wrote: | hanni wrote: | Len som nepochopil,odkial tam vrati to original bootcore,ked nie je sposob,ako ho zalohovat...  |
No vazne, sam som cumel. Mal som fw12 s patchnutym bootcore, loadol som fw25 a chcel som patchnut bootcore znovu. Len tak zo zvedavosti som skusil V_klay. Ten sa bez problemov s telefonom spojil. Nevymyslam si ...
Loadnutie fw25 prebehlo ale trosku s problemami. Prvy raz sa loadnutie noveho fw prebehlo OK, ale telefon sa zapol len do "bieleho" displeja a koniec. Po cojaviem asi 30 sec sa vypol. To iste nasledovalo aj ked som ho znovu zapol. Uz som myslel ze napcham naspat ff, ale pocas doby ked vysvecoval displej som telefon pichol na kabel a znovu spustil Siemens update tool. Ten telefon spoznal a znovu loadol fw. Telefon sice pocas celej loadovacky vysvecoval ako vianocny stromcek, ale po skonceni loadu sa normalne zapol. A ide bez problemov. |
Hanni prepac, zle som ta pochopil. Mal si na mysli x65flasher s /b. No, netusim ani ci to funguje. Nemas to nahodou vyskusane? Len je to napisane v x65flasher readme. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 11:47 pm Post subject: |
|
|
Nie,bavili sme sa o tom,ci ide vratit naspat original bootcore.
A tym,ze si Ty prehral FW25 si do oblasti bootcore vobec nezasiahol,preto zostalo patchnute. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
SupuS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:14 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Ahojky, mám velkej problém - v-klay mě nejde ani nainstalovat - asi v půlce to napíše následující chybu :"Nelze otevřít soubor pro zápis. C:\windows\system32\riched20.dll
Když dám přeskočit, tak se nainstaluje ,ale už nemám tu jistotu, že bude fungovat tak jak má!!! HELP!!! |
Predpokladam ze mas win98 nebo ME jako ja .. Mel jsem stejny problem a zvolil jsem preskocit. Program funguje bez problemu, ale musi se spustit V_KLay9X.exe. V_KLay.exe hlasi chybu. Zkousel jsem zalohu FF i aplikovat patche a vse bez problemu. _________________ CX65 FW08=>FW12=>FW14=>FW16w=>FW25 |
|
Back to top |
|
 |
kriak24 (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:22 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Nie,bavili sme sa o tom,ci ide vratit naspat original bootcore.
A tym,ze si Ty prehral FW25 si do oblasti bootcore vobec nezasiahol,preto zostalo patchnute. |
Ano, je to tak. Len v diskusiach som cital na novy fw a bootcore rozne nazory. Tak som si nebol isty ako to vlastne je. A lepsie raz skusit ako sto krat citat, nie? (ak neodvalis telefon) |
|
Back to top |
|
 |
Soukynek badatel

262.50 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:28 pm Post subject: |
|
|
SupuS wrote: | Anonymous wrote: | Ahojky, mám velkej problém - v-klay mě nejde ani nainstalovat - asi v půlce to napíše následující chybu :"Nelze otevřít soubor pro zápis. C:\windows\system32\riched20.dll
Když dám přeskočit, tak se nainstaluje ,ale už nemám tu jistotu, že bude fungovat tak jak má!!! HELP!!! |
Predpokladam ze mas win98 nebo ME jako ja .. Mel jsem stejny problem a zvolil jsem preskocit. Program funguje bez problemu, ale musi se spustit V_KLay9X.exe. V_KLay.exe hlasi chybu. Zkousel jsem zalohu FF i aplikovat patche a vse bez problemu. |
Tak to bohužel nee. Mám Winxp,ale to je jedno . Raději používám v-klay 2.7.1 a ten mě jakš takš jede... Ale stejně dík. _________________ Nevzdávej to!!! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:41 pm Post subject: |
|
|
figaro wrote: | Je možné nejako vrátiť späť patchnutie bootcore? Alebo sa to nedá a pomôže iba prehratie nového firmwaru? |
Ano jde vrátit zpět patchnutý bootcore, ale ne nahráním firmware ale spuštěním flasheru s parametrem /b. Více o tom, ale i připravený dávkový soubor již s parametrem pro ty kteří nevědí jak na to, je tady http://www.siemensmania.com/content.php?id=246 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 7:44 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Len som nepochopil,odkial tam vrati to original bootcore,ked nie je sposob,ako ho zalohovat...  |
Program neudělá nic jiného, než že šáhne do botcore, má ji odblokovanou tak se tam dostane, a přepíše zpět to co přepsal loader. Opravdu to funguje, odzkoušno. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 8:41 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Program neudělá nic jiného, než že šáhne do botcore, má ji odblokovanou tak se tam dostane, a přepíše zpět to co přepsal loader. Opravdu to funguje, odzkoušno. |
Tak to som nevedel..pardon  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Jan Novák badatel

272.66 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:39 pm Post subject: |
|
|
Zkoušel jste někdo měnit rozložení klávesnice pro C55?
Podělte se prosím o Vaše zkušenosti. |
|
Back to top |
|
 |
pytlák badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:52 pm Post subject: |
|
|
Jan Novák wrote: | Zkoušel jste někdo měnit rozložení klávesnice pro C55?
Telefon C55 není pro změnu rozložení klávesnice ve V_Klay podporován (není ini soubor)  |
|
Back to top |
|
 |
Jan Novák badatel

272.66 SMM
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:12 pm Post subject: |
|
|
pytlák wrote: | Jan Novák wrote: | Zkouel jste někdo měnit rozloení klávesnice pro C55?
Podělte se prosím o Vae zkuenosti. |
Telefon C55 není pro změnu rozloení klávesnice ve V_Klay podporován (není ini soubor)  |
Založil jsem nové téma:
http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=37796#37796
Potřebuji to vyřešit. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:34 am Post subject: |
|
|
Jan Novák wrote: | pytlák wrote: | Jan Novák wrote: | Zkoušel jste někdo měnit rozložení klávesnice pro C55?
Telefon C55 není pro změnu rozložení klávesnice ve V_Klay podporován (není ini soubor)  |
Založil jsem nové téma:
http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=37796#37796
Potřebuji to vyřešit. |
Odpověď je v novém tématu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
dave.dd kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 7:36 pm Post subject: |
|
|
nemate nekdo problem se spojenim telefonu a v-klaye? mam kabel asi DCA 500 (aspon to tvrdi telefon v menu) nahranej bootcore verze px65i a pri spojovani a nahrati chaosboot.bin to hodi chyb. hlasku: "hardware I/O error na portu com1 - loader nema odpoved od chaosboot.bin." Pokud upravim kabel a pridam napajeni na pin 1 a 2 vubec se nespoji a nezacne nahravat loader. Zkousel sem i pin 2 rozpojit a nechat jen napajeni. Muzemi nekdo poradit zda je to kabelem a jak se da predelat. Flashovani funguje v pohode.
s6>m35>me45i>s65 |
|
Back to top |
|
 |
dave.dd kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 8:01 pm Post subject: |
|
|
dneska sem delal dalsi pokusy s kabelem. odpajel sem znovu pin 1 a pouzil nabijecku z me45 a dratky sem zasunul do tech hranatych sterbin pod kontatky. A povedlo se, hned na poprve se spojil. Siemensmania is cool |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 8:52 am Post subject: |
|
|
dave.dd wrote: | dneska sem delal dalsi pokusy s kabelem. odpajel sem znovu pin 1 a pouzil nabijecku z me45 a dratky sem zasunul do tech hranatych sterbin pod kontatky. A povedlo se, hned na poprve se spojil. Siemensmania is cool |
No vidíš, tady najdeš "fšecko", teda skoro. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|