clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Vypnuti SX1 ve stanoveny cas

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Vypnuti SX1 ve stanoveny cas

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
robo
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 9:08 am    Post subject: Vypnuti SX1 ve stanoveny cas Reply with quote

Prosim muzete mi poradit nejaky soft ,ktery vypne foun ve stanoveny cas.Polozku ktera by toto delala a byla v telefonu ,jsem nenasel.Pokud to pujde ,muzete pridat i nejakou podrobnost,jak na to,jsem zacatecnik.Dekuji
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 08, 2004 9:49 pm    Post subject: Reply with quote

Zatim jsem nic podobného nikde neviděl.
Je to vlastnost Siemense,ale bohužel ne SX1.......

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
robo
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 9:04 am    Post subject: Reply with quote

Ocekaval jsem ze SX bude telefon,ktery slouci dobre funkce z predchazejicich modelu.Autom. vypnuti-,hlasitost zvonení a alarmu-,zobrazeni provolane castky-,blokovani klavesnice-,.Neco se da resit softem ale to jsou vetsinou trial verze.A zakoupenim licence stoupne v souctu i cena founa.Mel jsem M55.Az na to ze jsem jednou prisel o adresar/zmizel v Simensove/ tak co je bomba, ledky po stranach.Pokud prisla sms,nebo hovor a ja to neregistroval tak kdykoliv jsem sel kolem tel. tak na me zurive blikaly led diody.Jeste se da rict,tak proc jsem si SX1 kupoval.
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 10:44 am    Post subject: Reply with quote

Musis si uvedomit, ze SX1 je upne nieco ine ako x65, x55 a ostatne siemensy. Kym na ostatne siemensy je firmware dielom nemeckej preciznosti (i ked s muchami), Symbian je dielom N.kie, preto od neho nemozes ziadat vsetky funkcie, ale kedze je to symbian je len otazkou casu kedy niekto spravi zodpovedajucu aplikaciu.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:57 pm    Post subject: Reply with quote

No,čekat to můžeš.I já jsem čekal že Siemens bude Siemens.To co jsem dostal je sice šupa věc,ale to na co jsem už hóóódně dlouho zvyklej mi tu velice chybí.
Pro siemense neni problém tyto "jeho" Siemensovky do SX zabudovat.Ale asi se na nás vyprdne.
Na spoustu věcí nenejdeš adekvátní soft:
-Kupříkladu auto zamikání.Je sice i Free,ale musíš ho po startu spustit,nebo si stáhnout další soft co to zpustí sám.Navíc to zamkne kdykoliv,ikdyž koukáš na film,či posloucháš hudbu.
-Vyzvánění je divný.Chybí mi velice postupně se zesilující zvuk a možnost rozdílné hlasitosti u SMS/MMS.Na to nic neni.A ještě u profilu "zvuky vypnuty" budík nebudí,ikdyž si nastavíš hlasitost,vyzvánění a všechny zvuky
-Regulace intenzity osvětlení s možností ho i vypnout.Na to taky nic neni a někdy se hodí větší výdrž...
-Jednoduchej budík,kterej si nařídíš a pak jen zaškrtneš dny.Navíc si vybereš zvuk kterej tě má budit a i bezvadnou věc jako je jeho hlasitost.Určité aplikace jsou,dá se použít i WClock,ale to neni ono.Siemens je lepší.
Co se té provolané částky týče,tak to jde nastavit.Musíš zadat ale i "osobní konto" s částkou která se rovná jedné jednotce.Což u mne nejde.Twist má 0,1 Kč za 1 jednotku a SX mi odmítá uznat desetinou čárku.Vyskočí nějaká chyba.Tak to mám alespoň na zobrazení jednotek.

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum