View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:34 pm Post subject: |
|
|
Chtel bych se jen zeptat jestli se vam nekomu zobrazuji prehravane skladby v tom prouzkovanem okne.Asi playlist.
Ja to mam porad prazdne.A jak jsem se dival na netu tak tam to maji vzdycky plne.
Vidim v okne toho prehravace(to modre) co akorat hraje. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:39 pm Post subject: |
|
|
No tak já patřím k rusky nemluvící generaci, takže to maximálně spustím a pak čumím a nevím jak dál  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:57 pm Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | Chtel bych se jen zeptat jestli se vam nekomu zobrazuji prehravane skladby v tom prouzkovanem okne.Asi playlist.
Ja to mam porad prazdne.A jak jsem se dival na netu tak tam to maji vzdycky plne.
Vidim v okne toho prehravace(to modre) co akorat hraje. |
Mam tan prehravac a viem po rusky,takze tomu rozumiem..aj tak sa mi akosi nepodarilo dostat nic do playlistu...
Ale v tom prehravaci nevidim nejaky vyznam,prehrava iba to,co prehra aj moja CX65... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:00 pm Post subject: |
|
|
Spustis
Potvrdis txt.
V menu jsou polozky zpet
smazat
A pak je tam o pridavani skladep do plylistu.Das tu treti polozku v menu a napises cestu kde mas v telefonu ulozenou hudbu.Ta se ti nacte.Pak das talcitko zpet a mel by ses dostat primo na prehravac a tam uz jsou obrazky jak se to ovlada.
Projel jsem ten help pres traslator,ale jenom do angliny.tak se na to muzes kouknout jestli ti to neco rekne.
http://www.sweb.cz/m.hams/help-eng.txt _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:06 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | hamsa wrote: | Chtel bych se jen zeptat jestli se vam nekomu zobrazuji prehravane skladby v tom prouzkovanem okne.Asi playlist.
Vidim v okne toho prehravace(to modre) co akorat hraje. |
Mam tan prehravac a viem po rusky,takze tomu rozumiem..aj tak sa mi akosi nepodarilo dostat nic do playlistu...
Ale v tom prehravaci nevidim nejaky vyznam,prehrava iba to,co prehra aj moja CX65... |
To jo,prehrava to same co telefon,ale udelal jsem si redukci na 3.5 jacka a sluchatka k tomu.Nejakou hudbu jsem si nahazel na MMC a poslech je docela slusny.Akorat bych musel kazdou pisnicku posunovat.Jinak by mi to hralo porad dokola.
Tenhle programek spustim,zapnu hudbu.Nahodne prehravani a nestaram se.A k tomu se da jeste zamknout klavesnice.Docelůa vpoho.
Ale na telefonu bez MMC to asi nema moc smysl.Moc se tam toho nevleze.I kdyz zalezi na kvalite ve ktere si to tam nahrajes,ze. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:09 pm Post subject: |
|
|
No je to pravda...ma to vacsi uzivatelsky komfort,ako prehravanie v telefone.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:18 pm Post subject: |
|
|
Planuju koupit vetsi kartu.Ted mam 32 a vleze se tam zhruba tak 20 skladeb.
Zajimaji me,jestli se tam daji vytvaret nejak playlisty.Ve slozce system/java je to ulozene v playlistu pll.m3u .Ale jinak pojmenovany playlist to nenajde nebo neotevre.
Nemohl by ses na to podivat na foru siemens-club.ru,je tam toho o tom docela dost napsane ale rusky neumim.. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
 |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:36 pm Post subject: |
|
|
Nova adresa na download:
http://alacarte-ural.ru/mh/mmpr.zip _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | Planuju koupit vetsi kartu.Ted mam 32 a vleze se tam zhruba tak 20 skladeb.
Zajimaji me,jestli se tam daji vytvaret nejak playlisty.Ve slozce system/java je to ulozene v playlistu pll.m3u .Ale jinak pojmenovany playlist to nenajde nebo neotevre.
Nemohl by ses na to podivat na foru siemens-club.ru,je tam toho o tom docela dost napsane ale rusky neumim.. |
Praveze som sa ani ja tam ten postup nikde nedocital...  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:58 pm Post subject: |
|
|
Tak už tu máme WAV přehrávač, kdy se dočkáme toho mp3  |
|