clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Datovy kabel k CX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Datovy kabel k CX65
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Next

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sin@le
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 21, 2004 6:24 pm    Post subject: Reply with quote

Doplnil jsem odpory tak jak to bylo v tom návodu.
Ještě mě napadlo jestli by vám někomu nepomohlo že mám FW12 někde jsem četl je stojí pěkně za hovno ale mě zatim drží teda až na ten kabel.
Na zejtra jsem domluvenej s kámošem co má M65 a kabel přes USB s toutéž úpravou co já a jde mu to no uvidíme.
Back to top
View user's profile Send private message
Sin@le
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 6:14 pm    Post subject: Reply with quote

Tak půjčil jsem ten kabel kámošovi a on mu nefunguje říkal jsem si to musí být určitě zapojením někde tam není kontakt JENŽE pak to ten kámoš vyzkoušel s C55 a tam funguje čím to může být. Na zítra jsem zase domluvenej že mi kámoš přinese origoš kabel a jsem zvědav jestli půjde protože jemu (C65) jde.

ZLATEJ INFRÁK!!! Pray
Back to top
scene101
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 23, 2004 11:54 pm    Post subject: Reply with quote

Super Super Super. Funguje to.
Back to top
Sin@le
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

Tak i s originálním kabelem se mi to nespojí a to se to kámošovi co má taky C65 spojí je to na h***o Siemens mě pěkně nasral tím jak tam dal to d***lní rozpoznávání.
Takže to bude asi FW telefonu co?
Abych pravdu řekl moc se mi do toho přehrávání FW nechce protože ten mobil nechci zk**vit navíc mám strach z toho že se nespojí ani s tim softem na novej FW, protože se nespojí ani s ATEnablerem a to jsem to zkoušel s obouma kabelama.

Kdyby už alespoň byla ta zasraná IrDA dioda. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Az 3 slova som ti musel recenzovat v jednom prispevku.. Twisted Evil

hanni
Back to top
pytlák
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

Trošičku zjemnit slovník by neškodilo Shame on you Not talking
S tím kabelem to dřív či později určitě vyřešíš, znalci z fóra ti zajisté pomohou.
Back to top
Sin@le
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 7:29 pm    Post subject: Reply with quote

Jo jo když jseš naštvanej taky ti sem tam něco uklouzne.
Jinak už jsem rozchodil ten originální kabel někde tady jsem totiž našel že se musí rychlost zmenšit na 57600 tak jsem to udělal a už to běží i když teda zdáse mi že docela pomalu.
Ten svůj (COM) jsem ještě nerozchodil hodil by se mi další dobrej příspěvek s nějakou rychlostí jako to bylo teď. Pray
Back to top
Stefi
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 24, 2004 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

Hmmm mam stejny problem, ale vali me ve V-KLAY. jinak ani hov** Not talking

N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
slim
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 10, 2004 12:25 pm    Post subject: poradte pls... Reply with quote

Koupil jsme si neoriginalni USB kabel na x55 radu,jsem z te vasi diskuze uplne zmateny,nemuzete mi nekdo shrnout co musim udelat abych mohl flashovat mou c 65 ku??staci pouze pripajet ty odpory?? a jyk mam pozit ovladac,zadny kloudny jsme nan netu nenasel a na tom cd co k tomu mam bude asi jen na 55 vou radu..
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 11:25 pm    Post subject: Reply with quote

S tima rezistorama,nezáleží náhodou na napětí? když si je budu kupovat tak na jaký napětí si je mám koupit?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
lahab
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 16, 2004 1:55 pm    Post subject: Kabel? Reply with quote

Hodleam predelat kabel dle navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=152
ale nevim, jestli mi ten kabel pak bude fachcit i pro cf62. Muze mi nekdo poradit?

LaHab
Back to top
JUCE
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 11:50 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravim vas. Preletel som si vsetkych 6 stranok tejto diskusie a chcem napisat co sa stalo mne. Kamos ma CX65 povodne fw 12. Ma doma robeny kabel s max232 (kto to pozna tak vie ocom hovorim) a chcel si ho upravit pomocou tych 15k odporov. Samozrejem nam to nefungovalo. Tak som skusal upravit kabel od koracellu taktiez stymi odpormi ale tiez bez vysledku. Ja mam postaveny tiez taky kabel resp moj je skor box (mam tam navyse pridane nabinanie a zmenu napetia) a tiez som si ten kabel upravil a samozrejem ze ako aj jemu aj mne to neslo. Uz sme boli zufali tak sme skusali postavit USB kabel - skor prepojku podla tejto schemy -= TU =- ale zase bez vysledku. Po pripojeni kablu k pc telefon ani nenaslo a displej na telefone zacal pohasinat a uplne sa telefon vypol (zevraj vysoke napetie na dat kabloch Question ktovie) cize ani to neslo. No a neslo to ani men dohlavy kedze ludisa na fore tu pisali ze im to funguje ci s originalmy prerobenymi alebo doma robenymi kablami. Potom som sa docital tu na fore ze mali problem s verziou fw. Tak som mu tam s pozicanym fungujucim kablom dal fw 25 a vo-a-la kabel zrazu funguje. Ci ten domarobeny (aj jeho aj moj) a aj prerobene koracell kable. Cize pri vasich radach a zufalych dohadovaniach ze preco mi to nejde piste hlavne aku mate verziu firmwareu. A samozrejem pokial mate moznost pozicat si kabel ktory funguje tak si tam nahrajte najnovsiu verziu a dufam ze potom va to bude fungovat wink
Johny-115
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 28, 2004 10:33 am    Post subject: pomoc Reply with quote

Situace je taková :
mám M65, koupil jsem si neoficiální datový kabel (jakási firma Forever) ale nedaří se mě synchronizovat mobil s PC, otestovány programy MPM, Siemens Data Suite, Data Exchange, SiMoCo .... vše bez odezvy, přičemž ... instalaci nového firmware (f25cz) se mě povedlo nainstalovat úspěšně (instalace mobil nedetekovala, byla provedena manuální instalace) ...... taktéž, jsem vyzkoušel komunikaci s C60 .... funguje bezproblémově ... ale M65 nic... nevíte kde by mohla být chyba ????
PS: ovladače na USB_to_com ... jsou z cd (Prolific) a souhlasnost portů v software a správci hardware byla vždy ověřena.
Back to top
Johny-115
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 28, 2004 10:34 am    Post subject: pomoc Reply with quote

Situace je taková :
mám M65, koupil jsem si neoficiální datový kabel (jakási firma Forever) ale nedaří se mě synchronizovat mobil s PC, otestovány programy MPM, Siemens Data Suite, Data Exchange, SiMoCo .... vše bez odezvy, přičemž ... instalaci nového firmware (f25cz) se mě povedlo nainstalovat úspěšně (instalace mobil nedetekovala, byla provedena manuální instalace) ...... taktéž, jsem vyzkoušel komunikaci s C60 .... funguje bezproblémově ... ale M65 nic... nevíte kde by mohla být chyba ????
PS: ovladače na USB_to_com ... jsou z cd (Prolific) a souhlasnost portů v software a správci hardware byla vždy ověřena.
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Dec 28, 2004 11:00 am    Post subject: Reply with quote

JUCE wrote:
Zdravim vas. Preletel som si vsetkych 6 stranok tejto diskusie a chcem napisat co sa stalo mne. Kamos ma CX65 povodne fw 12. Ma doma robeny kabel s max232 (kto to pozna tak vie ocom hovorim) a chcel si ho upravit pomocou tych 15k odporov. Samozrejem nam to nefungovalo. Tak som skusal upravit kabel od koracellu taktiez stymi odpormi ale tiez bez vysledku. Ja mam postaveny tiez taky kabel resp moj je skor box (mam tam navyse pridane nabinanie a zmenu napetia) a tiez som si ten kabel upravil a samozrejem ze ako aj jemu aj mne to neslo. Uz sme boli zufali tak sme skusali postavit USB kabel - skor prepojku podla tejto schemy -= TU =- ale zase bez vysledku. Po pripojeni kablu k pc telefon ani nenaslo a displej na telefone zacal pohasinat a uplne sa telefon vypol (zevraj vysoke napetie na dat kabloch Question ktovie) cize ani to neslo. No a neslo to ani men dohlavy kedze ludisa na fore tu pisali ze im to funguje ci s originalmy prerobenymi alebo doma robenymi kablami. Potom som sa docital tu na fore ze mali problem s verziou fw. Tak som mu tam s pozicanym fungujucim kablom dal fw 25 a vo-a-la kabel zrazu funguje. Ci ten domarobeny (aj jeho aj moj) a aj prerobene koracell kable. Cize pri vasich radach a zufalych dohadovaniach ze preco mi to nejde piste hlavne aku mate verziu firmwareu. A samozrejem pokial mate moznost pozicat si kabel ktory funguje tak si tam nahrajte najnovsiu verziu a dufam ze potom va to bude fungovat wink

Presiel som si presne tymto istym,co pise JUCE.Akurat,ze ja som prehral FW svojim kablom.

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Tue Dec 28, 2004 11:09 am    Post subject: Reply with quote

Kámoš má teď taky podobnej problém s C65,po připojení kabelu a spuštění třeb SiMoCO se mu udělají pruhy přes displej a vypne se.FW má 25. Kabel má zřejmě zapojenej dobře, je podle stejnýho schéma jako můj a s mojím fungoval bezproblému.... d'oh!

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Next
Page 6 of 14

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum