View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sin@le kolemjdoucí
 Joined: 11 Jul 2004 Posts: 29 Location: Na spravedlnosti 3210 Havlíčkův Brod
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:24 pm Post subject: |
|
|
Doplnil jsem odpory tak jak to bylo v tom návodu.
Ještě mě napadlo jestli by vám někomu nepomohlo že mám FW12 někde jsem četl je stojí pěkně za hovno ale mě zatim drží teda až na ten kabel.
Na zejtra jsem domluvenej s kámošem co má M65 a kabel přes USB s toutéž úpravou co já a jde mu to no uvidíme. |
|
Back to top |
|
 |
Sin@le kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 6:14 pm Post subject: |
|
|
Tak půjčil jsem ten kabel kámošovi a on mu nefunguje říkal jsem si to musí být určitě zapojením někde tam není kontakt JENŽE pak to ten kámoš vyzkoušel s C55 a tam funguje čím to může být. Na zítra jsem zase domluvenej že mi kámoš přinese origoš kabel a jsem zvědav jestli půjde protože jemu (C65) jde.
ZLATEJ INFRÁK!!!  |
|
Back to top |
|
 |
scene101 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 11:54 pm Post subject: |
|
|
Super Super Super. Funguje to. |
|
Back to top |
|
 |
Sin@le kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 5:15 pm Post subject: |
|
|
Tak i s originálním kabelem se mi to nespojí a to se to kámošovi co má taky C65 spojí je to na h***o Siemens mě pěkně nasral tím jak tam dal to d***lní rozpoznávání.
Takže to bude asi FW telefonu co?
Abych pravdu řekl moc se mi do toho přehrávání FW nechce protože ten mobil nechci zk**vit navíc mám strach z toho že se nespojí ani s tim softem na novej FW, protože se nespojí ani s ATEnablerem a to jsem to zkoušel s obouma kabelama.
Kdyby už alespoň byla ta zasraná IrDA dioda.
Az 3 slova som ti musel recenzovat v jednom prispevku..
hanni |
|
Back to top |
|
 |
pytlák badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 6:26 pm Post subject: |
|
|
Trošičku zjemnit slovník by neškodilo
S tím kabelem to dřív či později určitě vyřešíš, znalci z fóra ti zajisté pomohou. |
|
Back to top |
|
 |
Sin@le kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:29 pm Post subject: |
|
|
Jo jo když jseš naštvanej taky ti sem tam něco uklouzne.
Jinak už jsem rozchodil ten originální kabel někde tady jsem totiž našel že se musí rychlost zmenšit na 57600 tak jsem to udělal a už to běží i když teda zdáse mi že docela pomalu.
Ten svůj (COM) jsem ještě nerozchodil hodil by se mi další dobrej příspěvek s nějakou rychlostí jako to bylo teď.  |
|
Back to top |
|
 |
Stefi věrný diskusník

Joined: 16 Sep 2004 Posts: 468 Location: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 24, 2004 7:35 pm Post subject: |
|
|
Hmmm mam stejny problem, ale vali me ve V-KLAY. jinak ani hov**  _________________ Zadny uceny z nebe nespadl
N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25 |
|
Back to top |
|
 |
slim Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:25 pm Post subject: poradte pls... |
|
|
Koupil jsme si neoriginalni USB kabel na x55 radu,jsem z te vasi diskuze uplne zmateny,nemuzete mi nekdo shrnout co musim udelat abych mohl flashovat mou c 65 ku??staci pouze pripajet ty odpory?? a jyk mam pozit ovladac,zadny kloudny jsme nan netu nenasel a na tom cd co k tomu mam bude asi jen na 55 vou radu.. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:25 pm Post subject: |
|
|
S tima rezistorama,nezáleží náhodou na napětí? když si je budu kupovat tak na jaký napětí si je mám koupit? |
|
Back to top |
|
 |
lahab kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:55 pm Post subject: Kabel? |
|
|
Hodleam predelat kabel dle navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=152
ale nevim, jestli mi ten kabel pak bude fachcit i pro cf62. Muze mi nekdo poradit? _________________ Přeji Vám krásný den.
LaHab |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 11:50 pm Post subject: |
|
|
Zdravim vas. Preletel som si vsetkych 6 stranok tejto diskusie a chcem napisat co sa stalo mne. Kamos ma CX65 povodne fw 12. Ma doma robeny kabel s max232 (kto to pozna tak vie ocom hovorim) a chcel si ho upravit pomocou tych 15k odporov. Samozrejem nam to nefungovalo. Tak som skusal upravit kabel od koracellu taktiez stymi odpormi ale tiez bez vysledku. Ja mam postaveny tiez taky kabel resp moj je skor box (mam tam navyse pridane nabinanie a zmenu napetia) a tiez som si ten kabel upravil a samozrejem ze ako aj jemu aj mne to neslo. Uz sme boli zufali tak sme skusali postavit USB kabel - skor prepojku podla tejto schemy -= TU =- ale zase bez vysledku. Po pripojeni kablu k pc telefon ani nenaslo a displej na telefone zacal pohasinat a uplne sa telefon vypol (zevraj vysoke napetie na dat kabloch ktovie) cize ani to neslo. No a neslo to ani men dohlavy kedze ludisa na fore tu pisali ze im to funguje ci s originalmy prerobenymi alebo doma robenymi kablami. Potom som sa docital tu na fore ze mali problem s verziou fw. Tak som mu tam s pozicanym fungujucim kablom dal fw 25 a vo-a-la kabel zrazu funguje. Ci ten domarobeny (aj jeho aj moj) a aj prerobene koracell kable. Cize pri vasich radach a zufalych dohadovaniach ze preco mi to nejde piste hlavne aku mate verziu firmwareu. A samozrejem pokial mate moznost pozicat si kabel ktory funguje tak si tam nahrajte najnovsiu verziu a dufam ze potom va to bude fungovat  _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
Johny-115 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 10:33 am Post subject: pomoc |
|
|
Situace je taková :
mám M65, koupil jsem si neoficiální datový kabel (jakási firma Forever) ale nedaří se mě synchronizovat mobil s PC, otestovány programy MPM, Siemens Data Suite, Data Exchange, SiMoCo .... vše bez odezvy, přičemž ... instalaci nového firmware (f25cz) se mě povedlo nainstalovat úspěšně (instalace mobil nedetekovala, byla provedena manuální instalace) ...... taktéž, jsem vyzkoušel komunikaci s C60 .... funguje bezproblémově ... ale M65 nic... nevíte kde by mohla být chyba ????
PS: ovladače na USB_to_com ... jsou z cd (Prolific) a souhlasnost portů v software a správci hardware byla vždy ověřena. |
|
Back to top |
|
 |
Johny-115 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 10:34 am Post subject: pomoc |
|
|
Situace je taková :
mám M65, koupil jsem si neoficiální datový kabel (jakási firma Forever) ale nedaří se mě synchronizovat mobil s PC, otestovány programy MPM, Siemens Data Suite, Data Exchange, SiMoCo .... vše bez odezvy, přičemž ... instalaci nového firmware (f25cz) se mě povedlo nainstalovat úspěšně (instalace mobil nedetekovala, byla provedena manuální instalace) ...... taktéž, jsem vyzkoušel komunikaci s C60 .... funguje bezproblémově ... ale M65 nic... nevíte kde by mohla být chyba ????
PS: ovladače na USB_to_com ... jsou z cd (Prolific) a souhlasnost portů v software a správci hardware byla vždy ověřena. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 11:00 am Post subject: |
|
|
JUCE wrote: | Zdravim vas. Preletel som si vsetkych 6 stranok tejto diskusie a chcem napisat co sa stalo mne. Kamos ma CX65 povodne fw 12. Ma doma robeny kabel s max232 (kto to pozna tak vie ocom hovorim) a chcel si ho upravit pomocou tych 15k odporov. Samozrejem nam to nefungovalo. Tak som skusal upravit kabel od koracellu taktiez stymi odpormi ale tiez bez vysledku. Ja mam postaveny tiez taky kabel resp moj je skor box (mam tam navyse pridane nabinanie a zmenu napetia) a tiez som si ten kabel upravil a samozrejem ze ako aj jemu aj mne to neslo. Uz sme boli zufali tak sme skusali postavit USB kabel - skor prepojku podla tejto schemy -= TU =- ale zase bez vysledku. Po pripojeni kablu k pc telefon ani nenaslo a displej na telefone zacal pohasinat a uplne sa telefon vypol (zevraj vysoke napetie na dat kabloch ktovie) cize ani to neslo. No a neslo to ani men dohlavy kedze ludisa na fore tu pisali ze im to funguje ci s originalmy prerobenymi alebo doma robenymi kablami. Potom som sa docital tu na fore ze mali problem s verziou fw. Tak som mu tam s pozicanym fungujucim kablom dal fw 25 a vo-a-la kabel zrazu funguje. Ci ten domarobeny (aj jeho aj moj) a aj prerobene koracell kable. Cize pri vasich radach a zufalych dohadovaniach ze preco mi to nejde piste hlavne aku mate verziu firmwareu. A samozrejem pokial mate moznost pozicat si kabel ktory funguje tak si tam nahrajte najnovsiu verziu a dufam ze potom va to bude fungovat  |
Presiel som si presne tymto istym,co pise JUCE.Akurat,ze ja som prehral FW svojim kablom. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 11:09 am Post subject: |
|
|
Kámoš má teď taky podobnej problém s C65,po připojení kabelu a spuštění třeb SiMoCO se mu udělají pruhy přes displej a vypne se.FW má 25. Kabel má zřejmě zapojenej dobře, je podle stejnýho schéma jako můj a s mojím fungoval bezproblému....  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|