View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:25 pm Post subject: Re: Scanning... |
|
|
Tasadar wrote: | Udělal jsem vše podle návodu, ale i přesto mi flasher píše Scanning (press red button shortly). Ať mačkám jak mačkám, tak se nic nezmění :// Zkoušel jsem i telefon (jak radí autor článku) odpojit a zpětně připojit. Také nepomáhá. Mám C65, nevít někdo čím by to mohlo být? |
A co máš za kabel? Potřebuješ servisní _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 11:10 am Post subject: Re: Scanning... |
|
|
Tasadar wrote: | Udělal jsem vše podle návodu, ale i přesto mi flasher píše Scanning (press red button shortly). Ať mačkám jak mačkám, tak se nic nezmění :// Zkoušel jsem i telefon (jak radí autor článku) odpojit a zpětně připojit. Také nepomáhá. Mám C65, nevít někdo čím by to mohlo být? |
A proběhlo ti v pořádku zavedení loaderu přes java aplikaci v telefonu? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
asdfa Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 9:33 am Post subject: Re: Scanning... |
|
|
Krokodýl wrote: | Tasadar wrote: | Udělal jsem vše podle návodu, ale i přesto mi flasher píše Scanning (press red button shortly). Ať mačkám jak mačkám, tak se nic nezmění :// Zkoušel jsem i telefon (jak radí autor článku) odpojit a zpětně připojit. Také nepomáhá. Mám C65, nevít někdo čím by to mohlo být? |
A proběhlo ti v pořádku zavedení loaderu přes java aplikaci v telefonu? |
mam taky isty problem, patch bootcore prebehla v poriadku. mal som fw16, prepalil som na fw25 a stale nic. mobil iba preblikne ale scanuje dalej. mam cx65 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:40 am Post subject: Re: Scanning... |
|
|
dombo3 wrote: | Krokodýl wrote: | Tasadar wrote: | Udělal jsem vše podle návodu, ale i přesto mi flasher píše Scanning (press red button shortly). Ať mačkám jak mačkám, tak se nic nezmění :// Zkoušel jsem i telefon (jak radí autor článku) odpojit a zpětně připojit. Také nepomáhá. Mám C65, nevít někdo čím by to mohlo být? |
mam taky isty problem, patch bootcore prebehla v poriadku. mal som fw16, prepalil som na fw25 a stale nic. mobil iba preblikne ale scanuje dalej. mam cx65 |
Vůbec nechápu kde může být problém když patched bootcore proběhl. Zkus tedy jestli se telefon spojí s V-Klay http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259 . Pokud ano děláš někde chybu při připojování s x65flasher, pokud ne tak máš špatně instalovaný java loader _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
dombo3 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:55 am Post subject: Re: Scanning... |
|
|
Krokodýl wrote: | dombo3 wrote: | Krokodýl wrote: | Tasadar wrote: | Udělal jsem vše podle návodu, ale i přesto mi flasher píše Scanning (press red button shortly). Ať mačkám jak mačkám, tak se nic nezmění :// Zkoušel jsem i telefon (jak radí autor článku) odpojit a zpětně připojit. Také nepomáhá. Mám C65, nevít někdo čím by to mohlo být? |
Vůbec nechápu kde může být problém když patched bootcore proběhl. Zkus tedy jestli se telefon spojí s V-Klay http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259 . Pokud ano děláš někde chybu při připojování s x65flasher, pokud ne tak máš špatně instalovaný java loader |
este otazka. aky kabel na to treba? je napisane len kabel. mam DCA-500. staci? alebo treba servisny??? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:05 pm Post subject: Re: Scanning... |
|
|
dombo3 wrote: | Krokodýl wrote: | dombo3 wrote: | Krokodýl wrote: | Tasadar wrote: | Udělal jsem vše podle návodu, ale i přesto mi flasher píše Scanning (press red button shortly). Ať mačkám jak mačkám, tak se nic nezmění :// Zkoušel jsem i telefon (jak radí autor článku) odpojit a zpětně připojit. Také nepomáhá. Mám C65, nevít někdo čím by to mohlo být? |
Vůbec nechápu kde může být problém když patched bootcore proběhl. Zkus tedy jestli se telefon spojí s V-Klay http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259 . Pokud ano děláš někde chybu při připojování s x65flasher, pokud ne tak máš špatně instalovaný java loader |
este otazka. aky kabel na to treba? je napisane len kabel. mam DCA-500. staci? alebo treba servisny??? |
No a je to, přesně o tomto jsme se bavili s Hanim na srazu. Řešíme problém těmi nejsložitějšími cestami na banalitu jako je kabel úplně zapomínáme.
Takže ano je potřeba servisní kabel což originál DCA 500 od Siemensu není. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:52 pm Post subject: Re: Scanning... |
|
|
Krokodýl wrote: | No a je to, přesně o tomto jsme se bavili s Hanim na srazu. Řešíme problém těmi nejsložitějšími cestami na banalitu jako je kabel úplně zapomínáme.
Takže ano je potřeba servisní kabel což originál DCA 500 od Siemensu není. |
Hmmm,presne tak.A v mnoho pripadoch je tym kamenom urazu prave kabel...alebo zle nastavene hodnoty,popripade ina banalita,ktoru my berieme ako samozrejmost. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Bee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 10:24 pm Post subject: |
|
|
Ako sa lisi FW25 od FW16??? Ako ho mam vlastne dostat do fonu??? Chcel by som aby mi to niekto nejak pokne pomaly vysvetlil lebo som z toho uplne zmagoreny... A keby mi niekto vysvetlil vyrazy ako Bootcore, loader........... amnoho dalsich ktorym absolutne nechapem... A ako mam spravit zalohu toho FW co mam teraz vo fone??? Diky moc ...a este tie patch-e to tam ako dostanem??? Este raz dik...... Bee  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 10:33 pm Post subject: |
|
|
Bee wrote: | Ako sa lisi FW25 od FW16??? Ako ho mam vlastne dostat do fonu??? Chcel by som aby mi to niekto nejak pokne pomaly vysvetlil lebo som z toho uplne zmagoreny... A keby mi niekto vysvetlil vyrazy ako Bootcore, loader........... amnoho dalsich ktorym absolutne nechapem... A ako mam spravit zalohu toho FW co mam teraz vo fone??? Diky moc ...a este tie patch-e to tam ako dostanem??? Este raz dik...... Bee  |
Keby si si pozorne pozrel clanky na Siemensmanii,Slovnicek flashera a pod.,nemusel by si byt zmagoreny...treba citat a studovat.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Kaco_SK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 1:04 am Post subject: |
|
|
Mam M56 asi dva dni a je bloknuty na T-Mobile. Akoze cez SiMoCo som tam nahral tu java aplikaciu, ale neviem, ako ju otvorit? Idem do Menu->Settings->Phone Setup->Memory assis.->otvorim tu aplikaciu a napise->Unknown file type! _________________ S8->SL10 active->S25->C35i->S35i->ME45->Son.Er.T300->S55->SX1 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:28 pm Post subject: |
|
|
Preco takto?Chod do filesystemu a spusti aplikaciu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 12:02 am Post subject: zasekv problemek |
|
|
mam takowje malinkatej problemek. dukladně jsem pročetl co jsme mohl - a snažil se vyhledat dostupný počet info ...
ale CXT 65 a tento kabel
Code: | http://www.mshop.cz/shop/detail.php?k=260&id=USBKAB001 |
postupuji dle navodu a ""patchnutí" bootcore" proběhne jak má se včemi hláškamy
následně vypnu telefon a provedu nastavení ( Com3 jako komunikační port pro usb cabel) --- jenže to napíše hlášku neomohu se spojit ..
ok tak zapnu telefon (ten mi hlasi vlož sim (neni v něm)) a dam spojit spojeni se provede a ja tel vypnu ted kámen urazu mačkaní červenýcho čudlu .) mačkám a pořád neproběhně asociace telefonu a pc .(
i fintu s odpojením jsem zkoušel ale nic .(
používám
kde je chyba ? ve mě nebo v tel ? or kabel ? |
|
Back to top |
|
 |
DarkArt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 12:04 am Post subject: |
|
|
a ještě se omlouvám za toho anonyma .( ale zapomněl jsem se lognout . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|