View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
omfo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 17, 2004 8:37 pm Post subject: |
|
|
Zajimavej program. Hned ho stahnu a vyzkousim. _________________ The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Apr 18, 2004 12:52 pm Post subject: |
|
|
Ja uz ho mam testnuty davnejsie...je to velmi dobry program pre patcherov. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
omfo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 18, 2004 2:11 pm Post subject: |
|
|
Fakt dobrej program. _________________ The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 18, 2004 5:17 pm Post subject: |
|
|
Zkuste sem spíš psát vaše postřehy než jen tyhle jednoduchý věty. Z toho autor programu moc nepochopí, jak se vám s tím pracuje, co by bylo dobré zlepšit, co změnit, přidat atd.... |
|
Back to top |
|
 |
Tesi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 18, 2004 9:20 pm Post subject: |
|
|
Prográmek je fajn. Jako doplnění by se mi líbilo, kdyby se vedle názvu patche zobrazilo ještě jeho číslo. Některé názvy jsou si dosti podobné a číslo je jednoznačně identifikující. Možná ještě, kdyby při kolizi dat jsem se dozvěděl, které patche v té kolizi jsou. Ale asi jsem moc náročný.  |
|
Back to top |
|
 |
omfo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 18, 2004 10:45 pm Post subject: |
|
|
Taky bych uvital tyhle zlepseni. _________________ The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 18, 2004 11:48 pm Post subject: |
|
|
Tesi wrote: | Prográmek je fajn. Jako doplnění by se mi líbilo, kdyby se vedle názvu patche zobrazilo ještě jeho číslo. Některé názvy jsou si dosti podobné a číslo je jednoznačně identifikující. Možná ještě, kdyby při kolizi dat jsem se dozvěděl, které patche v té kolizi jsou. Ale asi jsem moc náročný.  |
Číslo patche to nemá jak zobrazovat, protože to není nijak přímo spřaženo s patchi na siemensmanii. Je možné používat patche z různých zdrojů. Program jen zjistí zda patch v určitém vkp souboru ve firmwaru je nebo není aplikován.
K těm kolizím, často se dá kolize objevit logickým uvažováním - patch na úvodní animaci bude pochopitelně kolidovat s osatními patchi na úvodní animaci apod. Další možnost je zkoušet jednotlivé patche odstranit tlačtkem mínus, dokud písmeno K od žádaného patche nezmizí.
Pokud má někdo nápad jak kolize přehledně zobrazit mezi jednotlivými patchi, tak sem s ním. |
|
Back to top |
|
 |
Rohlik začátečník

Joined: 26 Jan 2004 Posts: 81 Location: Nové Město nad Metují
61.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 19, 2004 5:40 pm Post subject: |
|
|
Mozna by nebyly spatny ikonky, ktery by spustily V-klay a SPC2...
Tesi: Pokud chces, aby ti ukazal cislo patche tak si ten patch rovnou pojmenuj s tim cislem ze SM. :-)) |
|
Back to top |
|
 |
Tesi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 20, 2004 9:13 pm Post subject: |
|
|
To že by se objevilo číslo patche jsem myslel pouze jako příklad. Jednalo se mi o jednoznačnou identifikaci patchů. Je mi jasné, že číslo patche je věc momentálního umístění na stránce.
A při té kolizi nejde rozlišit, kde se v adrese FW patche překrývají?
Rohlik:pokud si to přejmenuju s číslama ze SM, tak doufám, že se toho budou všichni držet  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 20, 2004 10:19 pm Post subject: |
|
|
Navrhnu redaktorovi rubriky Patche, aby se pokusil patche přejmenovat i s číslem přímo u nás na Siemensmanii. |
|
Back to top |
|
 |
Rohlik začátečník

Joined: 26 Jan 2004 Posts: 81 Location: Nové Město nad Metují
61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 21, 2004 2:31 pm Post subject: |
|
|
Tesi: Tak ono by stacilo kdy by sis pojmenoval soubor asi takto: 01_*****.vpk ..., ale pokud to za tebe udelaj lidi ze SM, budes urcite jen rad.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Apr 21, 2004 8:00 pm Post subject: |
|
|
Myslim si,ze by si to precislovanie mal radsej urobit kazdy sam vo svojom PC.Prerabat vsetky patche na siemensmanii podla cisel je makacka.A nie kazdy si stiahne kazdy patch... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
CYB věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 25, 2004 10:51 am Post subject: |
|
|
Souhlasim s Rohlikem s těma ikonkama, ale pořád jsem nějak nepochopil to PLUS tohodle prográmku... Jestli je to multipatcher, znamená to asi, že jde aktivovat více patchů najednou, ale to umí V-Klay taky, ne? Samozřejmě, že jinak se mi program velmi líbí...  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Apr 25, 2004 12:23 pm Post subject: |
|
|
To teda nechapem,preco si nepochopil PLUS tohto programu.Podla Teba dokaze V_Klay monitorovat vsetky patche v Tvojom telefone?Dokaze Ti zobrazit patche,ktore koliduju?Dokaze hromadne cez jedno tlacitko odstranovat a pridavat patche?NEDOKAZE!Multipatcher ma svoje vyhody,aj ked je len v beta verzii a urcite sa este bude vyvijat.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|