View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:28 pm Post subject: Psani sms pres java prg. |
|
|
Prisel jsem na zajimavou vec.
Kdyz pisu sms pres ruzne java programky,pouzivam pri tom T9.Ale pri psani mi to pise slova s diakritikou,coz je docela problem.
Prisel jsem na to ze se da sms napsat v normalnim sms editoru co je v telefonu,ten pise s T9 bez diakritiky, text oznacit ,zkopirovat,otevrit si java aplikaci a text tam jednoduse vlozit.
Skousel jsem to na S65 a jde tam zkopirovat pouze 200 znaku.Pokud uz jsem zkousel 201,tak mi to psalo nedostatek pameti.
Vedeli jste to nekdo ze se takhle da kopirovat i text? _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:13 am Post subject: Re: Psani sms pres java prg. |
|
|
hamsa wrote: | Prisel jsem na zajimavou vec.
Kdyz pisu sms pres ruzne java programky,pouzivam pri tom T9.Ale pri psani mi to pise slova s diakritikou,coz je docela problem.
Prisel jsem na to ze se da sms napsat v normalnim sms editoru co je v telefonu,ten pise s T9 bez diakritiky, text oznacit ,zkopirovat,otevrit si java aplikaci a text tam jednoduse vlozit.
Skousel jsem to na S65 a jde tam zkopirovat pouze 200 znaku.Pokud uz jsem zkousel 201,tak mi to psalo nedostatek pameti.
Vedeli jste to nekdo ze se takhle da kopirovat i text? |
A můžu se zeptat jakou tu java aplikaci používáš...? Protože třeba já používám Oskárek a tam ten text vložit nejde, ne? Nebo se třeba pletu, tak mě kdyžtak oprav  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:26 am Post subject: |
|
|
Pouzivam prave oskarka,i kdyz tam to trochu ztraci smysl,protoze oskarek diakritiku pri odeslani odstrani.Tam mi to vpohode jde.
Mozna ze zalezi i na telefonu.
Musis ten text napsat.Pak podrzet hvezdicku.Objevi se ti nabidka.Das oznacit,oznacis si co potrebujes,pak zase hvezdicku,kopirovat.
Vyjedes z psani sms,vjedes do aplikace a das hvezdicku a vlozit. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:34 am Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | Pouzivam prave oskarka,i kdyz tam to trochu ztraci smysl,protoze oskarek diakritiku pri odeslani odstrani.Tam mi to vpohode jde.
Musis ten text napsat.Pak podrzet hvezdicku.Objevi se ti nabidka.Das oznacit,oznacis si co potrebujes,pak zase hvezdicku,kopirovat.
Vyjedes z psani sms,vjedes do aplikace a das hvezdicku a vlozit. |
Aha, tak hvězdičku, to jsem nevěděl Thx 8) _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:18 am Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | Pouzivam prave oskarka,i kdyz tam to trochu ztraci smysl,protoze oskarek diakritiku pri odeslani odstrani.Tam mi to vpohode jde.
Vyjedes z psani sms,vjedes do aplikace a das hvezdicku a vlozit. |
Na M65 to funguje na stisknutí joysticku a pak už stačí jen vybrat příslušný příkaz z nabídky (tj. "označit, kopírovat, vložit atp.") určitě to tam máš taky tak ne?  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:28 am Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | Na M65 to funguje na stisknutí joysticku a pak už stačí jen vybrat příslušný příkaz z nabídky (tj. "označit, kopírovat, vložit atp.") určitě to tam máš taky tak ne?  |
No v normálním SMS editoru stisk joysticku funguje, to vím. Ale v Oskárkovi když stiskneš joystick, tak se už rovnou posílá zpráva a ptá se Tě to na číslo. Takže tam je * k nezaplacení  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:31 am Post subject: |
|
|
Ja mam oskara a mam to i pod joystickem.Ale nikdy pred tim jsem si tam toho nevsim.Je to rychlejsi nez ta hvezdicka. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
 |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:37 am Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | Ja mam oskara a mam to i pod joystickem.Ale nikdy pred tim jsem si tam toho nevsim.Je to rychlejsi nez ta hvezdicka. |
Zajímavý... Žeby to bylo operátorem...? No buď, a nebo jiným typem telefonu, třeba to má S65 jinak  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|