View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
5o začátečník

SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:05 pm Post subject: |
|
|
Mayki wrote: | ReadManiac jsem rozjel,ale za boha nevím jak tam dostat nějaké .txt. Kam do telefonu ho mám zkopírovat? Do složky STORAGE? Tam to nefunguje...Vždycky mi to napíše soubor nenalezen. |
Zalezi na tom, aky mas mobil. Na novsich (napr. rada 65) mozes nahrat text do lubovolneho adresara a cez menu Subor si ho nalistovat. Ak mas starsi mobil, pouzi postup, ktory napisal Seten. |
|
Back to top |
|
 |
Pierre pisatel

Joined: 23 Mar 2004 Posts: 259 Location: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 7:03 pm Post subject: |
|
|
ne listovat lze už u mobilů, ktery maji card explorer např M55 nebo S55 nebo SL55 _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Back to top |
|
 |
Mayki kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 7:15 pm Post subject: |
|
|
Tak nevím co dělám špatně.Mám Siemense CX65,nahraju do mobilu složku ReadManiac ze složky MIDLET\CZECH.Spustím program,dám soubor,zobrazí se mi pouze otevřít a stáhnout,žádné jiné složky telefonu se mi nezobrazí.Když dám otevřít,tak to chce po mě jenom název souboru.Když ho zadám nebo vypíšu kompletní cestu,napíše mi správu:CHYBA,SOUBOR NENALEZEN.Použil jsem i postup doplnění .dat souboru v adresáři STORAGE,ale opět bez ůspěchu.Když jsem to vyskoušel v emulátoru,tak se mi po vybrání možnosti SOUBOR zobrazilo opět OTEVŘÍT a STÁHNOUT,ale pod čarou byly vidět i složky v telefonu.Proč to nejde u mě v mobilu??? Ještě jednou: mám SIEMENS CX65, FW25. Poradí někdo? |
|
Back to top |
|
 |
Mayki kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:25 pm Post subject: |
|
|
Tak co,nikomu to nedělá jenom mě??? Poradí někdo? |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 7:36 pm Post subject: |
|
|
Jestli chcete, aby lidi kolem vás nechápavě kroutili hlavou, zatím co vy se přiblble hihňáte, tak si přečtěte tohle http://zikurat.wz.cz/payne/payne.htm _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

SMM
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:31 pm Post subject: |
|
|
Nazdar lidi nekde sem tady cet o tom konvertoru .txt na nejaky to .pdb nebo .prc??? No nekdo psal ze je to na strankach MicroReaderu ale ja to tam za boha nemuzu najit. Mohli byste mi nekdo PLS hodit link???  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
krokodylek2@seznam.cz
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Back to top |
|
 |
Šňůra začátečník

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
makous začátečník

SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 9:09 am Post subject: |
|
|
Prosim, nemate nekdo "Sifra mistra Leonarda" od Dana Browna? _________________ SX1 FW15 + Themes |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:35 pm Post subject: |
|
|
Nemáte někdo David Eddings, Královna Magie? Kdysi sem stáhnul 1.díl, ale už nevim odkud. Všechny stránky co se tu objevily sem prošel, ale ani ťuk  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
Teď právě čtu, fakt nemá chybu DOPORUČUJU!!! _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 8:05 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: |
Teď právě čtu, fakt nemá chybu DOPORUČUJU!!! |
Proboha, mladi v hajzlu... Takova hovadina... Nez ze by to bylo tak hrozny (ale je to plny trapnejch kecu!), ale mam pocit, ze je to hodne spatna kopie Adriana Mole od Sue Townsend... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 8:15 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | busch wrote: |
Teď právě čtu, fakt nemá chybu DOPORUČUJU!!! |
Proboha, mladi v hajzlu... Takova hovadina... Nez ze by to bylo tak hrozny (ale je to plny trapnejch kecu!), ale mam pocit, ze je to hodne spatna kopie Adriana Mole od Sue Townsend... |
No jo, každej máme jinej vkus Adriana sem taky kdysi četl  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|