View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Acoustic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 2:01 pm Post subject: Vypnutí zvuku při focení |
|
|
Nevíte jak se dá vypnout zvuk při focení? Díky.  |
|
Back to top |
|
 |
Acoustic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 2:01 pm Post subject: Vypnutí zvuku při focení |
|
|
Nevíte jak se dá vypnout zvuk při focení? Díky.  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 2:05 pm Post subject: Re: Vypnutí zvuku při focení |
|
|
Acoustic wrote: | Nevíte jak se dá vypnout zvuk při focení? Díky.  |
No to snad nemyslíš vážně, že ne? Tady už to bylo tolikrát, proč nepoužiješ vyhledávání???? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Oct 24, 2004 3:11 pm Post subject: |
|
|
V klídku,každej sme začínali.A nikdo se na začátku neorientuje.Podivej se do sekce úpravy nebo návody a tam to najdeš  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 9:31 pm Post subject: Re: Škoda toho EDGE |
|
|
romulus wrote: | bkf.1 wrote: | Zbyněk Andrýsek wrote: | Absenci FM rádia, MP3, hlasového ovládání i záznamu hovorů bych mu snad odpustil (možná), ale absenci EDGE mu neodpustím. Je to fakt škoda, jinak je to parádní foun. Pokud se Siemens rychle nevzpamatuje, tak S55 vyměním za Motorolu A780. |
Mp3 přehrávač a FM rádio jsou rozhodně užitečnější a žádanější funkce než EDGE;) a rozhodně užitečnější než hlasové ovládání, které stejně nikdo nepoužívá (a vyjímky potvrzují pravidlo;) |
S65 je manažerský telefon!! Všimnul sis? Na EDGE od T-mobilu se osobně velice těším, protože GPRS, které používám s notebookem je pomalé.
A hlasové vytáčení? Zeptej se někoho kdo má v autě handsfree...
Ano s MP3 přehrávačem a FM rádiem bych si určitě chvíli pohrál, měl bych z něj strašnou radost, ale pak bych ho nikdy za celý den nepoužil - neměl bych kdy. V autě poslouchám autorádio a doma Hi-Fi... |
|
|
Back to top |
|
 |
PetrM Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:26 am Post subject: zvuk při focení |
|
|
jamaica wrote: | V klídku,každej sme začínali.A nikdo se na začátku neorientuje.Podivej se do sekce úpravy nebo návody a tam to najdeš  |
No tedy nenašel jsem to nikde ani já, že by byl návod odstraněn?
Když tak napiš cestu, prosím... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:33 pm Post subject: |
|
|
Proste si v adresari Config - Defalt vymaz zvuk CameraClickMelody.wav _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:54 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Proste si v adresari Config - Defalt vymaz zvuk CameraClickMelody.wav |
Nedaří se a nedaří...
Ze serveru MySiemens.cz jsem si stáhnul program Siemens Data Exchange Software 2.6.7, použil jsem utilitku ODTools na odblokování systémového disku, vše proběhlo vpořádku, zaškrtnul jsem aby se zobrazovaly skryté a systémové složky, ovšem podadresář Config-Default se vůbec nezobrazil. Když jsem zadal hledat soubor cameraclickmelody.wav tak se nic nenalezlo.
Zkoušel jsem to i tím druhým způsobem a v souboru profile.pd ale soubor 000056:T:Camera_Click_0=2:DefaultCameraClickMelody.wav tam vůbec není.
Tak nevím, kde je chyba, že bych nepoužil ten správný program? - anebo že by výrobce soubor přejmenoval a schoval někam jinam? |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:58 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | hanni wrote: | Proste si v adresari Config - Defalt vymaz zvuk CameraClickMelody.wav |
Nedaří se a nedaří...
Ze serveru MySiemens.cz jsem si stáhnul program Siemens Data Exchange Software 2.6.7, použil jsem utilitku ODTools na odblokování systémového disku, vše proběhlo vpořádku, zaškrtnul jsem aby se zobrazovaly skryté a systémové složky, ovšem podadresář Config-Default se vůbec nezobrazil. Když jsem zadal hledat soubor cameraclickmelody.wav tak se nic nenalezlo.
Zkoušel jsem to i tím druhým způsobem a v souboru profile.pd ale soubor 000056:T:Camera_Click_0=2:DefaultCameraClickMelody.wav tam vůbec není.
Tak nevím, kde je chyba, že bych nepoužil ten správný program? - anebo že by výrobce soubor přejmenoval a schoval někam jinam? |
S tim ODT to musíš zkoušet, je celkem nestabilní. Nebo zkus jinej prog. pro správu tlf(SiMoCo...)
2.postup co si napsal funguje jen do FW12 _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
PetrM kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:46 pm Post subject: |
|
|
Tak už jsem zvuk vypnul, nevěděl jsem, že je třeba před aplikací utilitky ODT resetovat telefon  |
|
Back to top |
|
 |
xplod Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 2:02 pm Post subject: synchronizace s Lotus Notes |
|
|
Program mpm by měl umět synchronizovat i s Lotus Notes. To mě ale vůbec nefunguje a tvrdošíjně to vyžeduje Outlook. Podařilo se někomu spolit s Notesy?
Díky Pája |
|
Back to top |
|
 |
rador@seznam.cz Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 3:49 pm Post subject: S65 x S55, cena vs hodnota? |
|
|
Zdravim, naskytla se me rychla prilezitost koupit S65 i s prislusenstvim za 6800,- (se zarukou od T-mobilu, ktery byl koupeny koncem rijna). Tak jsem ji vzal, ale po precteni recenze a tohoto fora se me zda ze jsem mozna udelal chybu. S65 jeste nemam v ruce (az v patek 17.12.2004), ale ted nevim jestli jsem nemel vzit S55. Nejvic z funkci ocenuju snadne ovladani dobry tel. seznam, prehledna organizace casu a upominkovace a zprava techto funkci pres PC. Ostatni jako hry, svetove casy atd. nepotrebuju. A to vsechno prave S55 ma. Chtel bych znat vas nezavisly nazor zda jsem udelal dobre a za tu cenu 6800,- ho vzal. Vim ze takovou vec si clovek musi rozhodnout sam (cena/hodnota), ale prece jen bych privytal dalsi nazor. Se siemensi nemam zkusenosti, je to muj prvni siemnens. Do ted mam Alcatel 311. Diky za odpoved (nebo na rador@seznam.cz)  |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:49 pm Post subject: |
|
|
Vůbec bych neváhal...Rozhodovat se mezi S65 a S55 je jako rozhodovat se mezi Superbem a Felicií...S65 je jasná volba..Proti S55 nic nemám, ale přece jen už je trošku za zenitem. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 11:35 am Post subject: |
|
|
Diky za odpoved
Hezky den  |
|
Back to top |
|
 |
rador@seznam.cz Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 11:37 am Post subject: S65 x S55, cena vs hodnota? |
|
|
Diky za odpoved
Hezky den  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|