View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:31 pm Post subject: |
|
|
Jak vytvorit vlastni ikony???Nemuzu prijit na to aby bylo pozadi za ikonou pruhledne mam ho bile,musim to orezat nebo jak????  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 7:14 am Post subject: |
|
|
duky wrote: | A nemohol by mi nahodou niekto poslat ostatne .fs z neblokovaneho telefonu C65? plssss. Resp. cely adresar FlexMenu . Moj mail je dusanstefanides@yahoo.com . Diky moc. A este jedna otazocka? Ked potom naspat vratim cele FlexMenu tak mozem ist s tym kludne na zaruku, bude vsetko fungovat tak ako by malo fungovat original? |
Ja nemam C65.Ale v Krokodylovom navode na odstranenie reklam operatora na x65 je cely adresar Config z neblokovanej M65,ten som si aj ja daval do mojej CX65.Mozes si tie .fs subory vybrat odtial. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
dukyoravec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:34 am Post subject: |
|
|
Doteraz som tu bol ako Duky ale uz som sa zaregistroval takze uz len dukyoravec.
Diky za pomoc, podarilo sa mi ako i zmenit ikony, tak dat si i standard menu namiesto orange menu, comu som sa dost potesil.
Konecne som nasiel kvalitnu stranku na internete so slusnymi moderatormi fora.
Tak este raz diky. _________________ Panasonic - Sie C25 - Motorola T191 - Sie C65 FW12 - FW14 - FW25 - FW43 + patch na S65 + vypnutie zvuku fotaku + vlastne menu + dalsich cca 6 patchov |
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:45 pm Post subject: |
|
|
Vcera jsem si stahl obrazky z ff a docela mne prekvapily obrazky na kterych bylo napsano mp3,tiff,dokonce i ikonka misto gprs - edge tak nevim co si mam myslet.Proc to tam vlastne je kdyz to mobil neumi nebo snad jo???????  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:49 pm Post subject: |
|
|
cook man wrote: | Vcera jsem si stahl obrazky z ff a docela mne prekvapily obrazky na kterych bylo napsano mp3,tiff,dokonce i ikonka misto gprs - edge tak nevim co si mam myslet.Proc to tam vlastne je kdyz to mobil neumi nebo snad jo???????  |
Je tam toho mnohem víc(mp4,Word,Exel...)ale všechno to jen zbytečně zabírá místo _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:20 pm Post subject: |
|
|
super
Jsem rad ze aspon nekdo tady dava nove veci na stazeni.  |
|
Back to top |
|
 |
JF Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:14 pm Post subject: Proč to nejde? |
|
|
Mám USB kabel, vše klape, ale ty skryté soubory nikde (M65). Mám snad přelípnout napájecí piny na kabelu?
 |
|
Back to top |
|
 |
JF Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:33 pm Post subject: Re: Proč to nejde? |
|
|
JF wrote: | Mám USB kabel, vše klape, ale ty skryté soubory nikde (M65). Mám snad přelípnout napájecí piny na kabelu?
 |
Omlouvám se, už to jde! Musel jsem vyp/zap mobil!  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:13 am Post subject: |
|
|
A nieco na aktualnu vianocnu tematiku:
http://iceman.ru/down/xmas.rar _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
paul2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 11:55 pm Post subject: Re: Help |
|
|
Sordidas wrote: | Pri kopirovani ikon mam problem ze ikonu operatora (orange) mi nechce stiahnut. Je tam len symbol pod ktorym sa neskryva absolutne nic. Neviete co stym moze byt?? |
Mal som ten isty problem, tak som tam vratil povodny subor main.fs. Ked tam nahras nove ikony tak ikona na pripojenie wap sa nezobrazi a ostatne ikony budu poprehadzovane. Dokedy niekto nezisti ako subor main.fs odkazuje na ikony asi to nebude mozne zmenit  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 12:21 am Post subject: Re: Help |
|
|
paul2 wrote: | Sordidas wrote: | Pri kopirovani ikon mam problem ze ikonu operatora (orange) mi nechce stiahnut. Je tam len symbol pod ktorym sa neskryva absolutne nic. Neviete co stym moze byt?? |
Mal som ten isty problem, tak som tam vratil povodny subor main.fs. Ked tam nahras nove ikony tak ikona na pripojenie wap sa nezobrazi a ostatne ikony budu poprehadzovane. Dokedy niekto nezisti ako subor main.fs odkazuje na ikony asi to nebude mozne zmenit  |
Uz som sa v tom zacal pomaly vrtat a prichadzam nato,ako je to s fs subormi a ikonami...ked bude casu,napisem navod na editaciu fs suborov,kde bude mozne si podla seba urobit kompletne menu... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:04 pm Post subject: PROSÍM PROSÍM!!! |
|
|
PROSÍM PROSÍM!!!
V článku se píše: "Pro ODT je důležité (alespoň mně to tak fungovalo) mít kabel připojen (nebo virtuálně simulován v případě USB) jako COM 1 nebo 2 /poznámka Krokodýl: program si otestuje dostupné aktivní porty, jak je vidět z náhledu níže/," a já mám jako COM port 4. Infraport je na COM portu 4, ale tam se píše, že pro OD Tools je důležité mít jako COM port 1 nebo 2...
Je ta čtyřka teda příčinou tohho, že furt hlásí chybu??? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:07 pm Post subject: Re: PROSÍM PROSÍM!!! |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PROSÍM PROSÍM!!!
V článku se píše: "Pro ODT je důležité (alespoň mně to tak fungovalo) mít kabel připojen (nebo virtuálně simulován v případě USB) jako COM 1 nebo 2 /poznámka Krokodýl: program si otestuje dostupné aktivní porty, jak je vidět z náhledu níže/," a já mám jako COM port 4. Infraport je na COM portu 4, ale tam se píše, že pro OD Tools je důležité mít jako COM port 1 nebo 2...
Je ta čtyřka teda příčinou tohho, že furt hlásí chybu??? |
Nemyslim si, pretoze ja mam USB -> COM5 a vobec ziadne problemy som nespozoroval! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|