View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
charmie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 6:02 pm Post subject: Vydrz a stabilita Symbianu |
|
|
Ahoj,chtel jsem se zeptat,jak dlouho by tak mela vydrzet baterka?? Ja sice telefon docela pouzivam ( taham pres kabel,posloucham radio...),ale vydrzi jen 1 den,coz si myslim,ze je docela malo :-((
A jeste ke stabilite Symbianu - prijde mi,ze dost zatuhuje,treba pri praci s videem ( pri nahrani nebo pri prehrani) se mi to nekdy sekne a nehnu s tim jinak,nez ze vypnu a znovu zapnu telefon. Ale nekdy se mi treba i sam restartne nebo zatuhne jen tak pri praci v menu :-((
Jaky jsou zakladni programky,ktery zprijemnuji praci s telefonem??
Dik moc |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 6:15 pm Post subject: Re: Vydrz a stabilita Symbianu |
|
|
charmie wrote: | Ahoj,chtel jsem se zeptat,jak dlouho by tak mela vydrzet baterka?? Ja sice telefon docela pouzivam ( taham pres kabel,posloucham radio...),ale vydrzi jen 1 den,coz si myslim,ze je docela malo :-((
A jeste ke stabilite Symbianu - prijde mi,ze dost zatuhuje,treba pri praci s videem ( pri nahrani nebo pri prehrani) se mi to nekdy sekne a nehnu s tim jinak,nez ze vypnu a znovu zapnu telefon. Ale nekdy se mi treba i sam restartne nebo zatuhne jen tak pri praci v menu :-((
Dik moc |
Škoda té baterky, ona tak něják přibližně vydřží, když telefon používáš.Jaký máš fw?To restartování tel. by dělat nemělo, ani tak často trhat....... Jsou, například GM Emulator na který jsem dneska přišel.Můžeš na své SX1 hrát hry z Gameboye.Jinak jich je ooooppprrrrrraaaaavvvvddduuuuuu dost. |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 6:53 pm Post subject: |
|
|
TAkovej blbej dotaz: Jak zjistim verzi firmware??  |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:09 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | TAkovej blbej dotaz: Jak zjistim verzi firmware??  |
*#06# a potom info |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 11:15 pm Post subject: Re: Vydrz a stabilita Symbianu |
|
|
charmie wrote: | Ahoj,chtel jsem se zeptat,jak dlouho by tak mela vydrzet baterka?? Ja sice telefon docela pouzivam ( taham pres kabel,posloucham radio...),ale vydrzi jen 1 den,coz si myslim,ze je docela malo :-((
Dik moc |
Já mám FW14Cz a ještě se mě nesek. Někdo tady psal že je již 15Cz. Budu muset zajít do servisu  |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:59 am Post subject: |
|
|
Pokud se SX seká a resetuje,většinou pokud to neni chyba dané aplikace,tak pomůže upgrade FW.
Údajně je v servisu FW15CZ.Jinak pokud nechceš nebo nemůžeš do servisu,tak zde na SM je 13CZ. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
charmie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 11:13 am Post subject: |
|
|
A nahrajou mi v servisu ten firmware na pockani,nebo tam musim telefon nechat?? A stoji to neco?? |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 11:55 am Post subject: |
|
|
charmie wrote: | A nahrajou mi v servisu ten firmware na pockani,nebo tam musim telefon nechat?? A stoji to neco?? |
Po mě nic nechtěli, říkali že to za 2 hoďky udělaj. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:15 pm Post subject: |
|
|
Doamto trva taK 30MINUT ALE nez tam pujdes vsechno si zalohuj mam tam FW15 je opravdu stabilnejsi!!!!!Tedy alespon oprati starsim a je sampzrejme i rychlejsi!! |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:13 pm Post subject: FW |
|
|
charmie wrote: | A nahrajou mi v servisu ten firmware na pockani,nebo tam musim telefon nechat?? A stoji to neco?? |
Pokud tam máš chybu tak ti za to nic brát nebudou . Jinak k balení byl snad usbkabel, tak proč si to neudělat doma? I když já s tím zas takové zkušenosti nemám. |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:34 pm Post subject: Re: FW |
|
|
lepidlor wrote: | charmie wrote: | A nahrajou mi v servisu ten firmware na pockani,nebo tam musim telefon nechat?? A stoji to neco?? |
Pokud tam máš chybu tak ti za to nic brát nebudou . Jinak k balení byl snad usbkabel, tak proč si to neudělat doma? I když já s tím zas takové zkušenosti nemám. |
Protože FW15CZ mají jen v servisu... (stejně jako 14cz) |
|
Back to top |
|
 |

13860.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:54 pm Post subject: Re: FW |
|
|
Gwin wrote: | lepidlor wrote: | charmie wrote: | A nahrajou mi v servisu ten firmware na pockani,nebo tam musim telefon nechat?? A stoji to neco?? |
Protože FW15CZ mají jen v servisu... (stejně jako 14cz) |
To já vím, ale myslím 13  |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:44 pm Post subject: |
|
|
hele a co vlastně sebou přináší nový firmware?? já mám pocit, že mám v telefonu 12, ale v tom infu se nevyznám, každopádně tam neni větší číslo:o) Má to nějaký vylepšení nebo tak?? _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:13 pm Post subject: |
|
|
RYCHOLST STABILITU a to opoznani vetsi nez ve starsich verzich!!! |