View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:28 pm Post subject: Nove rozdelenie fora |
|
|
Tu mozete diskutovat na temu noveho rozdelenia fora  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Last edited by hanni on Sun Dec 31, 2006 2:24 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
TuX badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:59 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
hanni wrote: | Tu mozete diskutovat na temu noveho rozdelenia fora  |
ja myslim ze super a nechcete odstrani ty fora podle trid ? _________________ Siemens Forever !
Siemens S65 ||| ???SX1???
FW 16 > 25 + patche
tux@gamespot.cz
 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:01 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
TuX wrote: | hanni wrote: | Tu mozete diskutovat na temu noveho rozdelenia fora  |
ja myslim ze super a nechcete odstrani ty fora podle trid ? |
To by podle mě byla blbost. Je tam plno rad, který by mohli někomu pomoct a ty bys je smazal? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:04 pm Post subject: |
|
|
Jo, super. Je to dobrý . Teď se dá diskutovat všeobecně o řadách nejen na chatu, ale i na fóru. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:09 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
jenda.69 wrote: | TuX wrote: | hanni wrote: | Tu mozete diskutovat na temu noveho rozdelenia fora  |
To by podle mě byla blbost. Je tam plno rad, který by mohli někomu pomoct a ty bys je smazal? |
Spravna pripomienka... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:10 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
hanni wrote: | Spravna pripomienka... |
Od toho tu sem.  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
TuX badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:27 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
hanni wrote: | jenda.69 wrote: | TuX wrote: | hanni wrote: | Tu mozete diskutovat na temu noveho rozdelenia fora  |
To by podle mě byla blbost. Je tam plno rad, který by mohli někomu pomoct a ty bys je smazal? |
Spravna pripomienka... |
no, mas pravdu no.....
a co je zamknout aby v tom nebyl bordel ?  _________________ Siemens Forever !
FW 16 > 25 + patche
tux@gamespot.cz
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:41 pm Post subject: |
|
|
Poradime sa a uvidime.... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:43 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
TuX wrote: | a co je zamknout aby v tom nebyl bordel ?  |
Přece jenom sou nějaký diskuze rozjetý. Spíš bych uzmknul třeba diskuze na který nikdo asi tejden nereagoval. A zakázal bych nový témata. _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
TuX badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:19 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
jenda.69 wrote: | TuX wrote: | a co je zamknout aby v tom nebyl bordel ?  |
Přece jenom sou nějaký diskuze rozjetý. Spíš bych uzmknul třeba diskuze na který nikdo asi tejden nereagoval. A zakázal bych nový témata. |
tak ja bych navrhoval aby se v tech diskuzich pokracovalo napr na chatu nebo sz nebo icq atd. a zamklo se to celkove... _________________ Siemens Forever !
FW 16 > 25 + patche
tux@gamespot.cz
 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:20 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
TuX wrote: | jenda.69 wrote: | TuX wrote: | a co je zamknout aby v tom nebyl bordel ?  |
Přece jenom sou nějaký diskuze rozjetý. Spíš bych uzmknul třeba diskuze na který nikdo asi tejden nereagoval. A zakázal bych nový témata. |
tak ja bych navrhoval aby se v tech diskuzich pokracovalo napr na chatu nebo sz nebo icq atd. a zamklo se to celkove... |
Nevim jesli je to nejlepší způsob, ale je fakt, že tejden je docela hodně. Spíš bych nechal jeden den. _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:24 pm Post subject: Re: Nove rozdelenie fora |
|
|
TuX wrote: | jenda.69 wrote: | TuX wrote: | a co je zamknout aby v tom nebyl bordel ?  |
tak ja bych navrhoval aby se v tech diskuzich pokracovalo napr na chatu nebo sz nebo icq atd. a zamklo se to celkove... |
To by IMHO odporovalo poslání fóra, tj dostupnost informací a konkrétních řešení všem...
Ideální by podle mě bylo, zakázat v těch sekcích vytváření nových témat, ale možnost dál přispívat do stávajících. Ale nevím nakolik je to technicky zrealizovatelné... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Joined: 18 Sep 2004 Posts: 207 Location: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:58 pm Post subject: |
|
|
Všechna sláva!!! Začínalo to bejt (pro mě) dost nepřehledný. Chtěl jsem třeba skouknout jestli někdo něco nepotřebuje u M55/MC60 a když jsem viděl, jak někdo potřebuje poradit např. s M65 a já o týhle řadě nic nevím, bylo mi to líto. Já bych spíš počkal, jak se to celkově chytne a potom bych uvážil, jestli to zamykat nebo ne. Třeba zrovna MC60 a M55 si jsou docela podobný co se týče řešení problémů, tak by stačilo jít do sekce M. Pak když by to bylo konkrétnější, tak navštívit sekci x55 nebo x60. _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:04 pm Post subject: |
|
|
Řady...? OK , krok správným směrem. _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:08 pm Post subject: |
|
|
moje_mc60 wrote: | Všechna sláva!!! Začínalo to bejt (pro mě) dost nepřehledný. Chtěl jsem třeba skouknout jestli někdo něco nepotřebuje u M55/MC60 a když jsem viděl, jak někdo potřebuje poradit např. s M65 a já o týhle řadě nic nevím, bylo mi to líto. Já bych spíš počkal, jak se to celkově chytne a potom bych uvážil, jestli to zamykat nebo ne. Třeba zrovna MC60 a M55 si jsou docela podobný co se týče řešení problémů, tak by stačilo jít do sekce M. Pak když by to bylo konkrétnější, tak navštívit sekci x55 nebo x60. |
To by v tom pakl byl jeste vetsi chaos nez ted... Urcite by se melo nejak zamezit v pokracovani diskusi v rozdeleni podle rad... Teda priklanel bych se k zakazu novejch temat a preneseni nejakejch "dlouhejch" diskusi do novyho rozdeleni - treba tu o ICQ v rade C - ma uz asi 15 stranek a urcite je platna i pro M65, S65... No a zbytek nechat dozit. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|