View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
commodus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 2:19 pm Post subject: Melodie při vyznánění |
|
|
Mám na vyzvánění nastavenou svojí melodii. Proč když mi někdo zavolá tak někdy hraje ta moje zvolená a někdy ta původní? |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:22 pm Post subject: |
|
|
Mě se toto stalo jen jednou.Asi to bude jedna z chyb FW.Kterej máš?Ke stažení je verze 13, v servisu ti dají FW14,či už dokonce 15CZ.To by podle mě mělo problém vyřešit.Pokud ti nevadí Eng verze tak do servisu nemusíš a stáhni si 15Eng. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:44 am Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | Mě se toto stalo jen jednou.Asi to bude jedna z chyb FW.Kterej máš?Ke stažení je verze 13, v servisu ti dají FW14,či už dokonce 15CZ.To by podle mě mělo problém vyřešit.Pokud ti nevadí Eng verze tak do servisu nemusíš a stáhni si 15Eng. |
Verze 15CZ v servisu nemají a mít nebudou. Včera jsem byl pro něj v servisu na Andělu v Praze a dali mi tam 14CZ s tímto sdělením. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:08 am Post subject: |
|
|
A jak dlouho to trvalo,nez to to tam nahrali?? Ja tam vcera volal a on mi rekl,ze do druhyho dne. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:46 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | A jak dlouho to trvalo,nez to to tam nahrali?? Ja tam vcera volal a on mi rekl,ze do druhyho dne. |
Trvalo to 2 hod. Fronta na 10 min. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|