clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - prechod z S55 na SX1???

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

prechod z S55 na SX1???

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
staso
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 11:51 pm    Post subject: prechod z S55 na SX1??? Reply with quote

Zdravim vsetkych skusenych majitelov SX1 Smile
V sucasnosti vlastnim S55 a som spokojny s jeho funkcionalitou aj ked by som si rad zobstaral nieco s vacsim displejom a vacsou pamatou. Prichadzaju do uvahy len S65 alebo SX1. Kedze SX1 je teraz lacnejsia ako S65 (Smile) vazne nad nou uvazujem. Prechadzal som si prispevky na tomto fore a vela veci na SX1-ke ma zarazilo a niekedy aj nemilo prekvapilo. Preto sa chcem spytat na konkretne veci a potom uvidim, ci je SX1 vhodna aj pre mna. Takze:
1) viacero obrazkov v mms-ke - v nejake recenzii som cital, ze v mms-ke je mozne odoslat iba jeden obrazok; s55-ka dokaze v pohode odoslat aj vela obrazkov - SX1 dokaze iba jeden?
2) ulozenie (volanie) cisla z sms-ky - dokazem na SX1-ke ulozit cislo priamo z sms-ky do zoznamu, resp. dokazem na neho priamo volat? (bez toho aby som ho musel znova natukavat?)
3) podsvietenie displeja - dufam ze funguje tak ako na beznych telefonoch, ked s nim pracujem tak je zapnute a ked ho necham bez dotyku tak sa za chvilku vypne, je to tak? Je mozne menit intenzitu podsvietenia?
4) konektor na kabel - je rovnaky ako na S55-ke? alebo je uplne iny? je mozne pouzit kabel z S55-ky na SX1?
5) organizer - poskytuje podobne moznosti ako organizer na S55-ke? mam na mysli najma moznosti zadavania opakovania nejakej pripomienky (ci uz zadanim obdobia od - do, alebo presnym poctom opakovani)
6) melodie budika a hovorov - je mozne pre budik nastavit inu melodiu ako pre hovory? je mozne nastavit rozne hlasitosti tychto melodii?

Dalsie veci ma uz teraz nenapadaju. V kazdom pripade poprosim kazdeho, kto ma nejake skusenosti s tymito vecami nech sa vyjadri. V pripade ze SX1 niektore z tychto veci nedokaze, tak by ma velmi zaujimalo ci existuje nejaky rozumny programik pre Symbian, ktory dokaze robit spominane veci.
Vopred dakujem za info.

Staso
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 1:45 am    Post subject: Reply with quote

Moc tě nepotěšim.
MMS-jen jeden obrázek+nejde posílat melodie
Číslo z SMS-nešlo mi to,ale nezkoumal sem dál
Podsvícení-ano,vypíná se po určité době.Nejde měnit intenzita,jen kontrast.Nedá se vypnout úplně.
Konektor-je stejnej,ale kabel jde jen DCA 540-je s SX.
Organizér-nepoužívám,ale zdá se mi dostačující
Melodie budíku-nejde změnit melodie,hlasitost je stejná s hlasitostí zvonění (je na to soft)

I přes toto všechno ti SX maximálně doporučuju oproti S65.Ale dodávám že budeš při prvnim osahání vyjukanej a nadšenej zároveň.Siemens bohužel moc na úpravách simbianu nezapracoval,ale snad se zlepší s novýma FW.

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum