View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
aix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:50 pm Post subject: čtečka problém |
|
|
Mám problém s kartou do S65,mam notebook se cteckou karet,ovladace mam standartní nainstalovany ale win mi tu kartu nenejde:(
Mam ctecku i v tiskarne,ta mi ji najde,lze na ni kopirovat pres pocitac ale tiskarna hlasi chybu karty,nevite v cem to muze bejt?? Zkousel sem nekolikrat formatovat a nic,neni potreba nejakej special soft pro RS-MMC??? Potrebuju to hlavne rozbehat na tom notebooku!!  |
|
Back to top |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:56 pm Post subject: Re: čtečka problém |
|
|
aix wrote: | Mám problém s kartou do S65,mam notebook se cteckou karet,ovladace mam standartní nainstalovany ale win mi tu kartu nenejde:(
Mam ctecku i v tiskarne,ta mi ji najde,lze na ni kopirovat pres pocitac ale tiskarna hlasi chybu karty,nevite v cem to muze bejt?? Zkousel sem nekolikrat formatovat a nic,neni potreba nejakej special soft pro RS-MMC??? Potrebuju to hlavne rozbehat na tom notebooku!!  |
To bude chyba v notasi, protoze na RS MMCcko zadny specialni software nepotrebujes... _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|