View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:18 pm Post subject: chyba v pameti |
|
|
Cau lidi,mam M65 a normalne mi chybi v pameti jedno mega...proste mi nekam zmizelo:(...nekolikrat sem to prepocitaval(spravne)a proste to mega netusim kde by mohlo byt?!Kdo by vedel co s tim?!Dik moc |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:46 pm Post subject: |
|
|
Neviem, či to je pravda, ale 1 MB zaberá skrytý priečinok System, kde sú uložené prijaté SMS a MMS, adresár, základné témy a Java aplikácie sem ukladajú nastavenia. Keď som spojil telefón s počítačom cez kábel a dal som zobraziť skryté súbory, tak to tam bolo a má to okolo 1MB. |
|
Back to top |
|
 |
Lukeen začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 8:06 pm Post subject: |
|
|
jo,to bude ono,ma to presne 860 kB .... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 9:27 am Post subject: |
|
|
MilanLaslop wrote: | Neviem, či to je pravda, ale 1 MB zaberá skrytý priečinok System, kde sú uložené prijaté SMS a MMS, adresár, základné témy a Java aplikácie sem ukladajú nastavenia. Keď som spojil telefón s počítačom cez kábel a dal som zobraziť skryté súbory, tak to tam bolo a má to okolo 1MB. |
Jaky pouzivas program a jak si tam mam zobrazit skryte slozky?? dik |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 10:18 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | MilanLaslop wrote: | Neviem, či to je pravda, ale 1 MB zaberá skrytý priečinok System, kde sú uložené prijaté SMS a MMS, adresár, základné témy a Java aplikácie sem ukladajú nastavenia. Keď som spojil telefón s počítačom cez kábel a dal som zobraziť skryté súbory, tak to tam bolo a má to okolo 1MB. |
Jaky pouzivas program a jak si tam mam zobrazit skryte slozky?? dik |
Mozes pouzit aj SiMoCo,len si musis v jeho Prieskumnikovi nastavit zobrazenie skrytych suborov. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 9:55 pm Post subject: |
|
|
Ja som si nainštaloval program Mobile Phone Manager (dá sa stiahnuť z www.my-siemens.com , je verzia aj v češtine) a keď dám Tento počítač tak tam zobrazí aj položku Siemens Device a tam sa dá prehliadať celá pamäť telefónu. Skryté súbory sa nastavujú normálne - Nástroje=>Možnosti složky... alebo vo Win98 Zobraziť=>Možnosti. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|