View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 8:15 pm Post subject: Rozdeleni a popis kabelu - clanek? |
|
|
Zdravim, jsem tu novy, pokud ted mluvim z cesty ci stouram do neceho, co se zde uz resilo, omlouvam se ..
Mam jeden navrh pro redakci, co takhle vydat clanek popisujici souhrne informace o kabelech? Servisni, datove, rozliseni co jaky umi a co naopak ne ..
Snazil jsem se neco podobneho najit na SM, poctive jsem procetl vsech 23 stran clanku (nadpisy) a nasel jsem zatim jen tri clanky tykajici se uprav kabelu a jeden obecny (Co je to datový kabel).
Bylo by mozne treba tento clanek rozsirit o druhy dil, kde by byly tyto clanky alespon odkazovany plus vyse naznaceny obsah? Aktualni je ted treba ta x65/7x rada & SX, mozna to zamerit timto smerem ..
Imho by to bylo pro mnoho lidi uzitecne, co takhle procitam fora, dost lidi v tom ma ci melo jako ja zmatek ..
Je to jen navrh, vim jen jake informace mi chybely kdyz jsem nedavno zacal informace o x65 rade shanet .. Predem i za ostatni diky!  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 9:49 pm Post subject: |
|
|
Uvazujeme o tom..ked bude casu,skusime dat nieco dohromady _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 4:51 pm Post subject: |
|
|
Taky by se mi nejaky clanek o USB kabelech hodil, ja bybch si chtel koupit USB kabel a nevim jaky je nej... _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|