View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Damian začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 7:13 pm Post subject: Par dotazu k odblokovani x65 |
|
|
Uspesne jsem podle navodu zde na Siemensmanii odblokoval kod pristroje na sve M65, cimzto autorovi navodu velmi dekuji za usetreny obnos, ktery by vzali v servisu (obnos jsem promenil za DCA-510 a jeste mi zbylo)
Rad bych se ale zeptal na par malickosti -
1) Kdyz si schovam ten odblokovaci MAP soubor, tak ho muzu pouzit na odblok kdykoliv opet? Nebo jenom pokud neupgradnu firmware?
2) Pokud neuvedu do puvodniho stavu provedene patche, co tim riskuju? Ma to nejaky vliv na funkci? Co pripadna reklamace? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 8:47 am Post subject: Re: Par dotazu k odblokovani x65 |
|
|
Damian wrote: | Uspesne jsem podle navodu zde na Siemensmanii odblokoval kod pristroje na sve M65, cimzto autorovi navodu velmi dekuji za usetreny obnos, ktery by vzali v servisu (obnos jsem promenil za DCA-510 a jeste mi zbylo)
Rad bych se ale zeptal na par malickosti -
1) Kdyz si schovam ten odblokovaci MAP soubor, tak ho muzu pouzit na odblok kdykoliv opet? Nebo jenom pokud neupgradnu firmware?
2) Pokud neuvedu do puvodniho stavu provedene patche, co tim riskuju? Ma to nejaky vliv na funkci? Co pripadna reklamace? |
1)aj pri update FW Ti zostane telefon odblokovany
2)tomuto nerozumiem..ake patche chces uvadzat do povodneho stavu??Pri reklamasii si nahraj zalohu cisteho fullflashu,ak ju mas..ak nie,tak prehraj FW a patche mas odstranene. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Damian začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 11:54 am Post subject: |
|
|
Diky za odpoved.
K bodu 1)
OK, telefon zustane odblokovany i pri upgradu.
Jak je to ale s tim odblokovanim, pokud (a pri me chabe pameti tomu verim) opet zapomenu kod pristroje ? Staci mi potom MAP soubor z tohoto odblokovani , cili bych opakoval pouze bod navodu -> 5. Aplikace MAP souboru do telefonu? Nebo budu muset opakovat cely postup? A s timhle souvisel muj dotaz s aktualizaci FW - myslim si, ze pokud zustanu u FW16, tak muzu ten MAP soubor pouzit znovu, pokud budu FW aktualizovat, tak nevim  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 8:28 am Post subject: |
|
|
Damian wrote: | Diky za odpoved.
K bodu 1)
OK, telefon zustane odblokovany i pri upgradu.
Jak je to ale s tim odblokovanim, pokud (a pri me chabe pameti tomu verim) opet zapomenu kod pristroje ? Staci mi potom MAP soubor z tohoto odblokovani , cili bych opakoval pouze bod navodu -> 5. Aplikace MAP souboru do telefonu? Nebo budu muset opakovat cely postup? A s timhle souvisel muj dotaz s aktualizaci FW - myslim si, ze pokud zustanu u FW16, tak muzu ten MAP soubor pouzit znovu, pokud budu FW aktualizovat, tak nevim  |
Stačí opět aplikovat jíž vytvořený MAP soubor, který se generuje z částí fullflash které se nemění a mají souvislost i s HW. Takže tvůj map je platný navždy. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|